Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a nőknek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a nőknek? Eddig csak egy kapcsolatom volt. Már jó ideje próbálkozok neten de hiába. Személyesen meg képtelen vagyok oda menni valakihez, meg se tudnék szólalni. Kezdem azt hinni hogy nekem már késő.26f

Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
26 évesen miért nem vagy képes odamenni vkihez?
2015. okt. 2. 11:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mit kéne mondani
2015. okt. 2. 11:15
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Szia, hogy vagy, mi újság, hogy hívnak, tanulsz-e vagy dolgozol, megiszunk vmit?
2015. okt. 2. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

Számomra a tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen srácoknál az a gond, hogy

1.Igénytelen

2.Semmi férfias nincs benne, béna.

3.Arra nincsen pénze, hogy vegyen egy kiló kenyeret magának.

Illetve fentiek kombinációja.

2015. okt. 2. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
26 évesen még semmivel nem vagy elkésve, de meg kell tanulnod kommunikálni másokkal, mert anélkül nem csak ezen a téren lesznek gondjaid.
2015. okt. 2. 11:33
 6/10 Great Saiyagirl válasza:
41%

Nem a neten kellene ismerkedni, hanem el kellene járni olyan helyekre, amiket kedvelsz (pl.: könyvtár, park, kutyás park, önkéntes központok, stb). Ott olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akiknek hasonló az érdeklődési köre, mint neked, vagyis igen egyszerű beszélgetést kezdeményezni.

A nők többsége NEM szereti a gyámoltalan "olyan rossz az életem, sajnálj engem!!" férfiakat. Egy nőnek magabiztos férfi kell, akire számíthat. Ha te sem fogadod el magad, ne várd el másoktól, hogy elfogadjanak. Először a magad portáján rakj rendet, ha ez megvan, minden könnyebb lesz.

2015. okt. 2. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell befsni egy lanytol az a titok, bar en se sokkal jobban allok, de azert megis vmivel. :) Ket csodarecept van: kezeld fiukent, ugy talan tudsz ertelmeset kinyogni es gondolj bele abba h egyedul pusztulsz meg ha nem probalkozol. Annal h nem jon ossze egy csajjal csak az gazosabb ha nem is probalkozik vki, felteve h bnot akar. :)
2015. okt. 2. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egyátalán nem baj, hogy eddig egy kapcsolatod. Sokkal jobb, mintha minden héten más csajt fűznél! :-)

A neten is biztos vannak fenn normális nők és férfiak. De nagy szerencse kell szerintem, hogy valaki ott találja meg a párját! Bár biztos pozitív példa is van, hiszen nem lehet tudni. És mégis több a semminél!

Azt is elhiszem, hogy ott könnyebb próbálkozni. Egyszerűbb csak írni egy üzit, mint személyesen odamenni!

De próbálj nyitni és kezdeményezni! Mivel biztos nehéz rávenni magad a személyes megszólításra, éppen ezért pozitív, ha erőt veszel magadon és megszólítod a kiszemelt lányt! :-) Éppen ezért örülnék, ha engem szólítana le valaki. :-)

26 évesen még bőven fiatal vagy, szóval hajrá! :-)

L

2015. okt. 2. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Na tobb dologba is bele tudnek most kotni elozovel kapcsolatban: Ezt sajnos a tobbseg nem igy gondolja a csajok kozul h jobb ha kevesebb kapcsolatod volt, mintha sok laza lett volna. Ezt mondjak sokan, de egy csaj pl buszkebb arra a sracra aki tok hulyenek nezte, csalta, mint engem akinek nem volt elotte es par hulyesegemet leszamitva nem artottam neki, nem vertem at.

Neten ismerkedhetsz, de sokkal bizalmatlabbak a csajok veled, nagyon sok ido mig biznak benned, barmilyen jo ember vagy.

2015. okt. 2. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
#4esnél a pont :)
2015. okt. 2. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!