Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép és értelmes nöként miért nem találom az igazit?
Szép vagyok, értelmes is, sok mindenröl el lehet velem beszèlgetni, a természetem sem katasztrófa, kisugárzásom is van, mégsem talàlom az igazit. Nem vàrok el többet, mint amennyit én nyújtani tudok, észben, külsöre legyünk egy szinten, plussz el tudja magát tartani.
Ennek ellenére csak olyan fèrfiak közelednek, akik eléggé egyszerüek, nem tudok miröl beszélni, és külsöre sem igazán az én világom.
Mi lehet az oka, hogy nem jön össze?
Szerintem a kerdezonek nem az a baja, hogy nem erdeklodnek utana, hanem pont azok nem keresik, akiket varna.
Bsr egyszerubb keresni, ha tudod kit akarsz, milyen tulajdonsagokkal.
Arra nem gondoltál, hogy azoknak a férfiaknak akiket te várnál, nem tetszel? Előfordulhat. Mindenkinek más az ízlése. Lehet, hogy te szépségesnek tartod magad, de vannak akik nem. Nincs olyan nő a világon aki minden férfinak tetszik.
Várd a herceget, talán hiába, vagy te is tegyél valamit az ügy érdekében. Ez nem azt jelenti, hogy hívj randira egy idegent. Nem csak szélsőségek léteznek. Gondolkodj.
Valaki mondtad neked, hogy szép és értelmes vagy? Miből állapítottad meg ezt?
Ugye zsák a foltját. Nem hiába találnak meg az egyszerű férfiak mert lehet te is az vagy.
Kérdező én megértelek.Hasonló szituban vagyok,de fiatalabb koromban még azért több jelentkező volt, illetve nem volt ilyen siralmas a helyzet.
Próbálj valamit javítani magadon,esetleg a kisugárzásoddal lehet a gond, mert rossz embereket vonzasz be.
Én is azt mondom, hogy sem szimpatikusnak, sem értelmesnek nem tűnsz, de persze ez csak a gyakori. A nézeteid nevetségesek, 2015 van!
25N
Sokáig én sem találtam hozzám illő férfit, pedig sokan próbálkoztak.
Aztán megismertem valakit, akiről tudtam, hogy magától soha nem fog lépni... Nagyon sok bátorítást kellett adni neki, gyakorlatilag az első két randinkra is én hívtam el (bár nem randinak neveztük...). A másodikon össze is jöttünk, és egyáltalán nem bántam meg, hogy kezdeményeztem, mert azóta viszont folyamatosan "hódít", pedig már hónapok óta járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!