Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép és értelmes nöként miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép és értelmes nöként miért nem találom az igazit?

Figyelt kérdés

Szép vagyok, értelmes is, sok mindenröl el lehet velem beszèlgetni, a természetem sem katasztrófa, kisugárzásom is van, mégsem talàlom az igazit. Nem vàrok el többet, mint amennyit én nyújtani tudok, észben, külsöre legyünk egy szinten, plussz el tudja magát tartani.

Ennek ellenére csak olyan fèrfiak közelednek, akik eléggé egyszerüek, nem tudok miröl beszélni, és külsöre sem igazán az én világom.

Mi lehet az oka, hogy nem jön össze?

2015. okt. 1. 19:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%

"Mert hódítani a férfiaknak kell, a nő pedig választ."

Neeeem, nem szabad így gondolkodni. Nem egyenlő akkor a munkamegosztás. Közben meg emancipációt, egyenjogúságot követeltetek meg, kedves nők. Akkor ez hogy van? Neked is tenned kell a kiszemelt férfiért, hogy érezze, motivációt kapjon hozzád, ha tetszel neki.

2015. okt. 1. 19:41
 12/32 anonim ***** válasza:
84%
Áhá, ezzel a hozzáállással te is olyan leszel mint a szomszéd nénim aki 50 éve várja hogy meghódítsák, és választhasson, mostanra meg már gyakorlatilag a villanyszerelőnek is felajánlkozik :/
2015. okt. 1. 19:41
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
A válaszaid alapján egyáltalán nem csodálkozom, hogy nem találod. Változtass kicsit a gondolkodásodon, jót tenne.
2015. okt. 1. 19:43
 14/32 anonim ***** válasza:
66%

"Mert hódítani a férfiaknak kell, a nö pedig választ."

Azt írtad, hogy értelmes vagy, erre megcáfolod egy ilyen buta megjegyzéssel.

2015. okt. 1. 19:45
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem fogok odamenni és randira hívni valakit, azt tegye ö.
2015. okt. 1. 19:45
 16/32 anonim ***** válasza:
27%
akkor tegye XD
2015. okt. 1. 19:47
 17/32 anonim ***** válasza:
35%

"Nem fogok odamenni és randira hívni valakit, azt tegye ö."

Ha nem akarsz, nem mész, csak nem értem, akkor miért csodálkozol, hogy "nem találod az igazit". :D

2015. okt. 1. 19:47
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
gondolom jönne a herceged, te meg játszanád az elérhetetlent. és jönne az új kérdés.
2015. okt. 1. 19:49
 19/32 anonim ***** válasza:
77%

Nokent en se megyek oda a ferfihoz, hogy elhivjam randira. Szerintem ez az o dolguk. Persze finoman lehet adni alajuk a lovat.

Masreszt nem kicsit neznenek ramenosnek, ha en akarnek felszedni valakit...

2015. okt. 1. 19:49
 20/32 anonim ***** válasza:
86%
Emlékeztetsz az egyik barátnőmre. Szép lány, értelmes is, de olyan hűvösnek tűnik.. Így barátja se nagyon volt. Te adsz valamiféle jelet, ha tetszik egy srác? Szemezés, mosoly, bármi.
2015. okt. 1. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!