Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hű, aztapaszta! A lányok megint bizonyítottak ebben a videóban is. Vélemény?
https://www.youtube.com/watch?v=DmP1ier3R30
Srác odamegy az első lányhoz, meg sem hallgatja, csont nélkül odavágja a srácnak: NEM! Odamegy a második lányhoz, az meg gúnyosan hátat fordítva elküldi a gecіbe. Ezzel szemben egy ismerkedni szándékozó lány leszólítja a srácokat, és ugyan nem mondanak igent a kezdeményezésre, de normálisan, kedvesen, érthetően, korrekten visszautasítják, és mindeközben még bókokkal is jutalmazzák a lány kezdeményezését.
Nem hiszek a netes videóknak. Nemcsak sejtem, de tudom, hogy nagyobb százalékukban van valami kamu, megrendezett, vagy vágott, manipulált.
Másfelől vannak normálisabb nők, normálisabb férfiak, de sajnos az ellenkezője is, mindkét nemből.
Volt eset, hogy csak útbaigazítást kértem az utcán egy alapból normálisnak tűnő, néhány srácból álló társaságtól és csak röhögtek, meg bunkó poénokat lőttek el. Tehát van ott a másik oldalon is elég tapló, még ha nem is készítenek ilyenkor a lányok videót róluk.
Tehát vannak kedves, jóindulatú emberek, vannak flegmák, vannak bunkók. Mit tehetnénk? Ez van.
Elképesztő keserűség ömlik még így, leírt szavakon keresztül is a Zokogó Testvériség tagjaiból.
Komolyan, milyenek lehettek élőben akkor?
Ezen nem kellene elgondolkozni két "minden nő tetves r_banc" között?
Nem csoda, hogy nem sikerül egy nőt se felszedni, mert ez elképesztően taszító dolog.
Nevezhetsz csőcseléknek, nem érint meg. Mindenki azt gondol, amit akar. Viszont közel negyven évesen már van elég sok tapasztalatom az emberekkel (a hozzád hasonlókkal is), hogy tudjam, nem feketék-fehérek. Vannak jóindulatúbbak, rosszindulatúbbak, meg sokfélék.
Kizárólag a másik nemre mutogatni értelmetlen kapálózás. Talán egy ideig jólesik a "na ezt most jól megadtam nekik" érzés, de előbb-utóbb rájöttök, hogy nem adtatok meg nekik semmit, csak vagdalkoztok és igazából ezzel nektek sem lesz jobb.
Persze egy ideig eltart erre ráébredni, de mindenki maga tanul.
Na, szerintem nincs is értelme további vitába bocsátkoznom erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!