Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hű, aztapaszta! A lányok megint bizonyítottak ebben a
videóban is. Vélemény?
Srác odamegy az első lányhoz, meg sem hallgatja, csont nélkül odavágja a srácnak: NEM! Odamegy a második lányhoz, az meg gúnyosan hátat fordítva elküldi a gecіbe. Ezzel szemben egy ismerkedni szándékozó lány leszólítja a srácokat, és ugyan nem mondanak igent a kezdeményezésre, de normálisan, kedvesen, érthetően, korrekten visszautasítják, és mindeközben még bókokkal is jutalmazzák a lány kezdeményezését.
(Megrendezett videók, de pszt... ne mondd el senkinek!)
2015. szept. 29. 00:04
2/27 anonim válasza:
Barátom, lépj már túl ezen a nő-férfi témán. A világ leigázása folyik, ne segíts azzal a globális háttérhatalomnak, hogy az emberek megosztásával járulsz hozzá ehhez. :)
2015. szept. 29. 00:04
3/27 anonim válasza:
# 1 hogy lenne ez megrendezett?
legfeljebb kivágták azt a kevesebb esetet, amikor nem küldték el a srácot
2015. szept. 29. 00:06
4/27 anonim válasza:
Kiragadtak pár embert, ez nem tekinthető átfogó kutatásnak.
Egyébként én lány vagyok, van barátom, tehát ha leszólítanának, a számom semmiképp sem adnám meg, de biztos megmondanám, hogy nagyon kedves tőlük és bátor dolog, ha nem lenne senkim, mindenképpen igent mondanék mert szimpatikus az illető.
Szóval ennyiből semmit sem lehet leszűrni.
20/L
2015. szept. 29. 00:06
5/27 A kérdező kommentje:
Pont azon morfondíroztam, hogy Európában egyre többen lesznek a közel-keleti muszlimok, és merjenek csak a csajok így bepofázni egy szír/afgán/iraki keménykötésű legénynek. :D Volt is pár hete a neten egy népszerű videó, amin a feka fejbe verte a lányt (a másik meg bikából fellökte), mert megszólítás után nem adta meg a számát.
2015. szept. 29. 00:15
6/27 anonim válasza:
De szerinted ez normális, hog ezért fejbeverte a lányt? Az ilyen embereket felnégyelném. Mit képzel magáról ez az afrikai majom?
2015. szept. 29. 00:19
7/27 A kérdező kommentje:
Persze, az sem normális. A pofátlan szutyok csajokat azért "összehoznám" egy fightra egy ilyen orangutánnal, hátha utána kicsit elgondolkodnak.
2015. szept. 29. 00:21
8/27 anonim válasza:
Na, akkor örülök, ha ez szerinted is gáz. Figyi, ha a te lányod járna így, mit tennél? Szerintem nem tudna utána lábra állni a fazon. Figyi, meg vannak a korlátaik a nőknek is. Ha okosabb, ezt tudod. És nem csak a nőknek, nekünk férfiaknak is vannak korlátaink. Alaposan manipulálva vagyunk. Egyik kommentemben is írtam már másnál ma, hogy ha meg akarja érteni, mi folyik a világban manapság, akkor nézze meg David Icke - Ébred már az oroszlán előadássorozat videóit a youtubeon. Hidd el, megnézed, másképp fogsz sok mindent látni.
2015. szept. 29. 00:26
9/27 anonim válasza:
Nyilván véletlenül sem a női nem lejáratása volt a videó célja, és biztosan nem vágták ki a normálisan reagáló nőket, illetve a görény pasikat, persze :)
2015. szept. 29. 00:32
10/27 anonim válasza:
# 9 szerintem nem kellett olyan sokat vágni a videón :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!