Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hű, aztapaszta! A lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hű, aztapaszta! A lányok megint bizonyítottak ebben a videóban is. Vélemény?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=DmP1ier3R30

Srác odamegy az első lányhoz, meg sem hallgatja, csont nélkül odavágja a srácnak: NEM! Odamegy a második lányhoz, az meg gúnyosan hátat fordítva elküldi a gecіbe. Ezzel szemben egy ismerkedni szándékozó lány leszólítja a srácokat, és ugyan nem mondanak igent a kezdeményezésre, de normálisan, kedvesen, érthetően, korrekten visszautasítják, és mindeközben még bókokkal is jutalmazzák a lány kezdeményezését.

2015. szept. 29. 00:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy nem kellett, de biztos nem ez a 100%-os valóság. :) Nők és férfiak között is vannak hatalmas bunkók, de normálisak is, még mindig nem nemfüggő.
2015. szept. 29. 00:41
 12/27 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem a # 11-es által linkelt cselekedet azoknak a pasiknak járna inkább, akik akkor sem tudtak lekopni, amikor megmondtam, hogy van barátom...

Kérdésre:

Először is, tényleg manipulatív módon lehet összevágni ezeket, másodszor pedig a nőket alapból többen szólítják le, többen nyomulnak rájuk, így alapból más előfeltételezéseik vannak, főleg, akikre ragadtak már pofátlanul.

Amúgy én sosem küldtem el senkit a fenébe, aki normálisan próbált velem ismerkedni.

2015. szept. 29. 00:59
 13/27 anonim ***** válasza:
93%

Nem csak, hogy van barátom, de utcán nem ismerkedem. Soha. És mivel szólítottak már le ezért -azért, ezt a választ határozottan, de nem bunkón közlöm is. Ne haragudj, nincs időm, kész.

Bunkóság? Lehet, de ha más körülmények között jön oda, pl. kávézóban, munkahelyen stb. akkor kedvesen küldöm el. Az utcán hagyjanak békén.

2015. szept. 29. 06:35
 14/27 anonim ***** válasza:
88%
Ez aztán reprezentatív, 3-3 lány és srác xd Ilyen bunkón maximum a kamuadománygyűjtőket küldöm el akik a képembe tolják a kiscicás könyvjelzőjüket az aluljáróban. Sráccal eddig ha leszólított de nem akartam tőle semmit, akkor is normálisan elbeszélgettünk egy picit aztán vagy éreztettem, hogy többet nem akarok vagy megmondtam, hogy van barátom.
2015. szept. 29. 07:38
 15/27 anonim ***** válasza:
88%

hát, nem tudom, asszem lassan eljutok idáig, hogy belátom, semmi értelme ezeket a fikázó kérdéseket olvasni.. főleg, hogy az jön le itt konklúziónak, hogy milyen jó lesz, majd a muszlimok megverik a nőket, ha visszautasítják őket..

sőt, igazából senki normálisnak sem kellene ezekre a kérdésekre kattintania.

az agyhalottak jól elírogatnak magukban, és nem mérgeznek senkit :D (és ez nem csak a férfiak, hanem a nők által feltett gyűlölködő kérdésekre is vonatkozik)

ki támogatja? :D

2015. szept. 29. 07:42
 16/27 anonim ***** válasza:
9%

Én tudod mit támogatok? Azt hogy egy kicsit őszinték legyetek.

"Oh igen srácok igaz ez a videó. Barátom van, ezernyi dolgom akad, erre ez a sok átlagos kan folyton rám csorgatja a nyálát, és nem lehet levakarni őket. F..z kiváncsi erre! Persze hogy reagálás nélkül tovább megyek. Vagy ha már tele a t.köm akkor elküldőm a busba. Egyébként is milyen par.szt az aki az a semmi közepén, egy járdán szólít le? Legalább egy normális helyen próbálkozhatna. Inkább anyucinak menjen segíteni, arra való az ilyen gyökér!"

Nehéz lenne mi őszintének lenni, igaz csajok:) A lényeg hogy ti vagytok a csoda, a testetek a templom, mi férfiak meg ge.ik vagyunk, ha bármilyen hibátokra, rossz tulajdonságotokra rámutatunk. Képmutatóak vagytok!:)(Bár ez is érthető. A fél életetek a sminkelésre, a szépítkezésre, és a hazudozásra fordítjátok)

2015. szept. 29. 07:58
 17/27 anonim ***** válasza:
92%
Utcán ismerkedni gáz, egy normálisabb nő egyből elhajtja aki így leszólítja. Milyen pasi az ilyen?????ÁÁÁÁ viccc.... Ki bízna meg egy ilyen pasiban? Az más ha pl. késik a busz és beszélgetni kezdünk.
2015. szept. 29. 08:30
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a bajod, nem ezt akarjátok? A rendes csendes csajok nektek unalmasak, aztán sírtok, hogy az általatok választott csajok átvernek! Azért viselkedünk így, mert erre van igény!
2015. szept. 29. 08:43
 19/27 anonim ***** válasza:
13%
Imádom, amikor az ilyen kérdéseknél megjelenik egy halom mangina és habzó szájjal elkezdik ostorozni azokat, akik rosszat merészeltek mondani a nőkről.
2015. szept. 29. 09:03
 20/27 anonim ***** válasza:
16%
Rendes csajok unalmasak? Te melyik univerzumban élsz? Pont hogy a kedvesség a vidámság a legvonzobbak egy hölgynél. Érdekes éppen hogy titeket taszítanak a kedves srácok. De asért vetítsd csak ki rânk a saját ostobaságod.
2015. szept. 29. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!