Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismertem chaten egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem chaten egy lányt, mocskosul belészerettem, azonban az első randink után tiltott mindenhonnen, és már a szülei feljelentéssel fenyegetnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval megisertem a lányt, kb 1 hónap beszélgetés után találkoztunk. Jót beszélgettünk, nagy nehezen engedte, hogy megfogjam a kezét. Elköszöntünk, és mire hazaértem láttam, hogy le vagy tiltva nála facen és skypen is.

Hívogattam egész este telefonon, meg egész másnap. Ez az a lány akit kerestem, és képes vagyok harcolni érte! Ma azonban ingerültem hívott az apja, hogy ha mégegyszer hívom a lányát, feljelent.

Nem mondta meg a lány, mi a baja. Addig nem nyugszom! Szerelmes vagyok mint az állat, egész nap Ő jár a fejemben! Órákat átbeszélgettünk skypen előtte.

27/F

2015. szept. 28. 15:19
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Jééézusom. Kérdező te felspanoltad magad a kelleténél jobban, a csaj meg szégyellje magát, hogy nem volt hajlandó megmondani, hogy mi a szitu.
2015. szept. 29. 09:56
 42/43 anonim ***** válasza:
42%
te beteg vagy. ennyi. en sem magyarazkodnek neked egy arva szot sem, csak annyit akarnek, hogy tunj el. a lany nyilvan nem hulye, mert levette, hogy agybajos vagy. hagyd beken, vagy vard meg, amig az apja megtalal es bever egyet, attol majd talan leallsz a zaklatasaval. NEM kellesz neki, ennyi, a tobbi a te problemad. nem tartozik neked semmifele magyarazattal.
2015. okt. 2. 22:06
 43/43 anonim válasza:
0%

Figyelj biztosan félreértés van.

Azt hiszi bajod van vagy valami.

Ha kell harcolj de mérlegeld hogy tényleg kell e.

2015. okt. 4. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!