Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismertem chaten egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem chaten egy lányt, mocskosul belészerettem, azonban az első randink után tiltott mindenhonnen, és már a szülei feljelentéssel fenyegetnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval megisertem a lányt, kb 1 hónap beszélgetés után találkoztunk. Jót beszélgettünk, nagy nehezen engedte, hogy megfogjam a kezét. Elköszöntünk, és mire hazaértem láttam, hogy le vagy tiltva nála facen és skypen is.

Hívogattam egész este telefonon, meg egész másnap. Ez az a lány akit kerestem, és képes vagyok harcolni érte! Ma azonban ingerültem hívott az apja, hogy ha mégegyszer hívom a lányát, feljelent.

Nem mondta meg a lány, mi a baja. Addig nem nyugszom! Szerelmes vagyok mint az állat, egész nap Ő jár a fejemben! Órákat átbeszélgettünk skypen előtte.

27/F

2015. szept. 28. 15:19
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
27%
Eléggé égés a nő, szól anyucinak meg apucinak, hogy segítsenek neki leállítani azt, akit hülyének nézett és szórakozott vele. Mindezt 28 évesen. Apuka meg még fenyegetőzik, holott a kérdezőnek joga van tudni, hogy mi f..sz ez a letiltás. Égés az egész elb.ott család.
2015. szept. 28. 17:03
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne, hogy mi váltotta ezt ki, mi történt a találkozón.
2015. szept. 28. 17:15
 13/43 anonim ***** válasza:
17%
Az történhetett, hogy a kérdező nem jött be a nőnek, abban meg nem volt annyi gerinc, hogy megmondja a szemébe, vagy később megírja, inkább letiltotta.
2015. szept. 28. 17:30
 14/43 anonim ***** válasza:
93%
Vagy erőszakos volt a kérdező, ha már tippelgetünk.
2015. szept. 28. 17:33
 15/43 anonim ***** válasza:
89%

Ne haragudj kérdező, de veled nem stimmel valami. A találkozón nyilván nem ment minden flottul, és nem sok érzelmi intelligenciád lehet, ha nem veszed észre hogy nem jöttél be neki.

Ha kierőltetted, hogy megfogd a kezét, már az is negatív dolog annak aki ezt első randin élőben nem tudja megtenni egy idegennel.

Utána pedig hívogattad egész este ÉS másnap?

Nem esett le a letiltás miatt, hogy nem kíván veled közeli kapcsolatot? És az sem esett le, hogy ha akar veled beszélni, akkor visszahív?

Nem biztos hogy a lány a bunkó, mert aki ilyen erőszakos az nem ért egy egyszerű "nem" ből. És lehet hogy nem rohant az apjához, csak egyszerűen otthon volt és megállás nélkül csengett a telefonja, nyilván megkérdezték miről van szó, és nem tudhatták, hogy a kérdező egy ártalmatlan kretén e vagy valami idegbeteg állat.

Kérdező: ne harcolj egy olyan lányért aki letilt és nem veszi fel a telefont, mert a válasz: nem.

2015. szept. 28. 17:54
 16/43 anonim ***** válasza:
29%
Még jó,hogy engem pontoztok le, holott a csaj volt egy gerinctelen senki, ha gondom van valakivel,akkor megmondom, nem letiltogatom meg apucinak szólok, mint egy óvodás. Ennyit arról,hogy mennyire "érettebbek" a nők.
2015. szept. 28. 18:27
 17/43 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ez a történet nem kerek. A kérdező valamit nem mond el.
2015. szept. 28. 19:02
 18/43 anonim ***** válasza:
85%
Nem voltál ott, nem tudod, hogy viselkedett. Mindenesetre az baromira érett hogy erőszakoskodik vele, nem veszi a jelzéseket majd két napig hívogatja telefonon. Ha olyat mond vagy tesz ami engem taszít, én is letiltottam volna, bár előtte dobtam volna egy üzenetet, hogy bocs, de ez nem fog működni. Ámde attól tartok, hősünk akkor is hívogatta volna.
2015. szept. 28. 19:02
 19/43 anonim ***** válasza:
96%
"nagy nehezen engedte, hogy megfogjam a kezét" - Nekem ennyi elég, hogy a kérdezőben lássam a hibát, és nem a lányban.
2015. szept. 28. 19:10
 20/43 anonim ***** válasza:
28%
""nagy nehezen engedte, hogy megfogjam a kezét"-Nekem ennyi elég, hogy a nőben lássam a hibát, 1 hónapig hülyítette a kérdezőt, aztán a találkozón meg kérette magát. lepontozhattok 0-ra is, leszarom, akkor is ez a véleményem. Mellesleg semmi olyasmit nem olvastam a kérdésben, ami arra utal,hogy a kérdező erőszakoskodott volna.
2015. szept. 28. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!