Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem chaten egy lányt, mocskosul belészerettem, azonban az első randink után tiltott mindenhonnen, és már a szülei feljelentéssel fenyegetnek. Mit tegyek?
Szóval megisertem a lányt, kb 1 hónap beszélgetés után találkoztunk. Jót beszélgettünk, nagy nehezen engedte, hogy megfogjam a kezét. Elköszöntünk, és mire hazaértem láttam, hogy le vagy tiltva nála facen és skypen is.
Hívogattam egész este telefonon, meg egész másnap. Ez az a lány akit kerestem, és képes vagyok harcolni érte! Ma azonban ingerültem hívott az apja, hogy ha mégegyszer hívom a lányát, feljelent.
Nem mondta meg a lány, mi a baja. Addig nem nyugszom! Szerelmes vagyok mint az állat, egész nap Ő jár a fejemben! Órákat átbeszélgettünk skypen előtte.
27/F
Nem teljesen fogtam fel, hogy miért is kellett az 55%-ost lepontozni, amikor teljesen jogos a felháborodása.
A nő 28 éves és nem képes annyit mondani, - akár élőben, akár neten - hogy bocsi nem jössz be :O Ehelyett mit csinál? Hazamegy és letilt mindenhonnan, majd amikor a férfi megkérdezné, hogy mire fel, szalad apucihoz :O
Sajnos velem is történt hasonló. Társkeresőn ismerkedtünk meg, a nő 29 volt. Minden nap beszéltünk egymással, 2 hónap után találkoztunk. Beültünk valahova, jókat beszélgettünk, meg minden, aztán letörölt fb-ről, skypre-ról, mindenhonnan. Soha többet nem beszéltem vele és nem is fogok. Annyi gerinc nincs az ilyenekben, hogy megmondják, hogy bocsi nem jössz be.
Kérdező. Komolyan egy ilyen nő kell neked? Ha már az ismerkedési fázisban ilyeneket csinál, belegondoltál abba, hogy mi lenne később? Hagyd az ilyen kattant nőket, keress normálisakat :)
Egyébként megmondom mi volt a baja. A nagyságos királykisasszony elvárásainak sajnos nem feleltél meg, így többet nem tekintheted meg a profilját sem, te kis halandó :)
De van egy másik tippem is. Kifogtál egy olyan pitsát, aki szórakozik másokkal, találkozik velük, majd törli őket mindenhonnan, aztán mikor felhívod, szalad apucihoz, hogy valami csúnya bácsi zaklatja őt. Azt persze már nem közli vele, hogy ismeritek egymást és egy hónapig húzta az agyadat.
Sajnos vannak ilyenek szép számmal :(
30F
Én magamból indulok ki és semmi más indokot nem tudok elképzelni csak azt, hogy valamiért megijedt tőle a nő.
Ha meg tényleg csak szórakozott vagy ilyen gerinctelen akkor főleg nem kell sírni utána.
A férfiak legnagyobb hazugsága első randi vagy még inkább szex után: majd hívlak. Nem hívnak. És egy nőnek általában van annyi tartása, hogy miután két napig reménykedve ült a telefon mellett, föladja.
Kiír itt egy kérdést, "férfiak ti mit gondoltok erről"
A válaszok egyszerűek: nem kellettél neki, csak dugni akart, keress mást, ez van. Ha nem hív az jel amiből rá kell jönnöd.
Mi pedig rájövünk. A randin minden flottul megy, hiszen szexelni akartak. Nincs jel.
Érdekes, a férfiak a legritkábban állnak le gerinctelenséggel vádolni ezt a fajta viselkedést amikor egy férfi teszi, akinek csak szex kell majd tovább lép és nem keres.
De amikor első találkozás után egy lány megijed és mindenhonnan letiltja és a pasi szerint minden jól meg, de már azért is erőszakoskodnia kell, hogy a lány megfogja a kezét, akkor persze már fél információk ismeretében is a lány a patkány, igaz?
Senkinek nem tűnik fel, hogy a pasi két napig megállás nélkül hívogatta? Ez egy pszichopata, de fogjátok csak a pártját kizárólag azért, mert férfi.
Bocsánat, pasi. A férfi az nem ez.
Komolyan nem értem azokat, akik erre a történetre bármilyen nemi sztereotípiát rá tudnak húzni.
Akit visszautasítanak (különösen ha férfi), abban legyen annyi méltóság, hogy azt lenyelje, és legyen annyira nagyvonalú, hogy ne akadjon azon fenn, hogy milyen csatornán és milyen időzítéssel jön a visszautasítás. Helyette el lehet gondolkodni azon, hogy ő hol rontotta el. A kérdező biztos találni fog ezt-azt, amit a későbbiekben másképp lehetne csinálni.
A nők legnagyobb hazugságairól:
Megadja a számát, de nem veszi fel a telefont és nem is hív vissza.
Randi után minden indok nélkül töröl mindenhonnan.
Nem jön el a randira.
Közli, hogy milyen jól elvan egyedül, aztán 1 hét után összejön egy macsó jóképűvel (aki persze dugás után dobja, aztán minden férfi bunkó).
Egyébként látod ez pontosan olyan, mint, amikor szex után nem hívják fel a nőt, soha többé. Ez ugyanolyan undorító és gerinctelen viselkedés volt a részéről. Húzza a szerencsétlen agyát 1 hónapig, aztán nemcsak, hogy szó nélkül törli mindenhonnan, de még az apját is belekavarja.
Egyébként jelen esetben szerintem a nő csak szórakozott vele, az apa, pedig nem az apja volt, csak a nő egy ismerőse és most mindketten jót röhögnek, hogy megszivatták a szerencsétlent.
Első találkozás után megijed? Megijed? Mitől ijed meg? Ha nem szimpatikus a másik fél, akkor azt közölni kell vele, nem pedig szó nélkül törölni mindenhonnan. Ez nettó gerinctelenség.
Nekem volt randim, ahol a lány közölte velem, hogy nem tetszem neki. Szomorú voltam ez nem kérdés, viszont örültem, hogy eljött a randira és, hogy egyenesen megmondta, hogy nem lesz köztünk semmi.
Viszont nálam is volt olyan, hogy nem jött el / randi után szó nélkül törölt mindenhonnan, szóval ez undorító gerinctelen viselkedés.
Nem azért állok a férfi oldalára mert férfi, hanem mert összességében neki van igaza. Ha törölnek, akkor nyílvánvaló, hogy nem akar a nő semmit, de ez akkor is szemétség. A minimum, hogy megmondja neki, hogy a történetnek nincs folytatása. Pláne, hogy nem egy kis tiniribiről van szó, hanem egy 28 éves nőről.
Ha a nő megmondta volna, hogy nem akar tőle semmit és utána is hívogatja, akkor a nőnek adnék igazat.
A nőben pedig legyen annyi tisztesség, hogy tiltás, meg törlés helyett megmondja neki, hogy a történetnek nincs folytatása. Ezután jöhet a törlés, ha szükséges.
Oh, szóval neked is mindegy, hogy kapod a visszautasítást? Mindegy, hogy közlik veled, hogy nincs közös jövőtök, vagy először megdugnak és utána nem hívnak fel többet? Neked is mindegy? Nem hiszem.
Hol rontotta el? Miből veszed, hogy bármit is elrontott? A nőnek nem volt neki szimpatikus a férfi. Ennyi. Érdekes, a macsó alfahím, aki össze-vissza csalja, veri, megalázza a nőjét, az nem ront el semmit, mert a nő mindig visszamegy hozzá.
#39!
38 vagyok. Először is. Engem nem szoktak dugni, mivel férfi vagyok és hetero. :) És szerintem sokkal lényegesebb maga a visszautasítás v. a megerősítés, és másodlagos a csatorna. Volt olyan csajom, aki az iwiw-en dobott ki. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy nem passzoltunk, ennyire értékelt, más az értékrendünk. Tehát nem kár érte. Elmondtam a haverjaimnak, jót röhögtünk. Nem rendeztem viszont hisztit, és nem tartottam haragot. És nem vontam le azt a következtetést, hogy ez a nők általános gerinctelensége v. gyávasága.
Viszont a macsós-összejövős-kidobós példád ül, ilyenek tényleg vannak, akik azt hiszik, hogy nekik alapból a prémiumkategóriás jár, az "alját" viszont így kezelik le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!