Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vagyok az első lépésen. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy leküzdtem az önértékelési problémáimat. magammal kibékültem rendben vagyok. elvileg "helyes" is vagyok. szeretnék egy lányt aki értékeli az őszinteséget. mi a következő lépés?2015. szept. 15. 21:26
1/8 anonim válasza:
Kiválasztani a megfelelő alanyt.
2/8 A kérdező kommentje:
jah bocsesz. 18f
2015. szept. 15. 21:29
3/8 A kérdező kommentje:
mire figyeljek?
2015. szept. 15. 21:30
5/8 A kérdező kommentje:
több szódával, érem.
2015. szept. 15. 21:39
6/8 anonim válasza:
Haha sok sikert ,hogy találj olyan lányt ,aki értékeli az őszinteséget. Van egy olyan érzésem ,hogy lesz egy-két olyan delikvens aki azt fogja mondani:
-Nyugodtan légy velem őszinte nem fogok haragudni
-aha igen valahogy nem erre számítottam jó nagy bunkó vagy!
Sajnos a hogyan tovább kérdésedre nem tudok választ adni ,csak elővigyázatosságot mégpedig ,hogy tud ,hogy mikor kell őszintének lenni!
7/8 anonim válasza:
olyan lányoknál próbálkozz, akikkel akkor is jól érzed majd magad, ha elmúlik a lila köd. Ez akkor a legvalószínűbb, ha hozzád hasonló jellemvonásokkal bír, pl. hasonló temperamentumú.
8/8 A kérdező kommentje:
én jómagam is elvárom az őszinteséget. természetesen mindent a maga idejében kell kimondani. akkor mondom azt hogy nem okoz problémát, ha magamat adom, és nem kell játszanom hogy az életem olyan mint a jersey shore-ban. adjuk magunkat egymásnak, szerintem ehhez őszinteség kell.
2015. szept. 15. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!