Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismertem chaten egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem chaten egy lányt, mocskosul belészerettem, azonban az első randink után tiltott mindenhonnen, és már a szülei feljelentéssel fenyegetnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval megisertem a lányt, kb 1 hónap beszélgetés után találkoztunk. Jót beszélgettünk, nagy nehezen engedte, hogy megfogjam a kezét. Elköszöntünk, és mire hazaértem láttam, hogy le vagy tiltva nála facen és skypen is.

Hívogattam egész este telefonon, meg egész másnap. Ez az a lány akit kerestem, és képes vagyok harcolni érte! Ma azonban ingerültem hívott az apja, hogy ha mégegyszer hívom a lányát, feljelent.

Nem mondta meg a lány, mi a baja. Addig nem nyugszom! Szerelmes vagyok mint az állat, egész nap Ő jár a fejemben! Órákat átbeszélgettünk skypen előtte.

27/F

2015. szept. 28. 15:19
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
18%
"nem veszi a jelzéseket majd két napig hívogatja telefonon" nagyon jó, hogy egy 28 éves nő(?) vagy mi ez nem tud, csak jelzésekkel kommunikálni, f..om a jelzésekbe, van az embernek szája,meg kell mondani, hogy mi az ábra. Meg még jó,hogy felhívja, csak kíváncsi rá, hogy mi van ilyenkor, bár ha engem tiltana, ilyen mocsok módon,akkor szarnék rá, esetleg valahogy megkeseríteném az életét jogosan, onnantól elválnának útjaink.
2015. szept. 28. 19:27
 22/43 anonim ***** válasza:
82%
55% - os neked mi bajod van? Nehogy agyvérzést kapj.
2015. szept. 28. 19:28
 23/43 anonim ***** válasza:
21%
Nekem semmi,csak az igazat írom. Fogadni mernék,ha ízt írta volna a kérdező, hogy a randin minden tökéletes volt, a nő, vagy mi ez, akkor is letiltotta volna,akkor is a kérdező lenne nektek a hibás, mert egy szuka nem lehet soha hibás mi? Jaj, szegény nők, ők soha nem vétkeznek.
2015. szept. 28. 19:34
 24/43 anonim ***** válasza:

# 20/23 Időpont ma 19:16 - Az internetes beszélgetés teljesen más közeg, mint a személyes találkozó. Interneten lehet, hogy teljesen más embernek tűnt a kérdező, mint amit élőben mutatott magából. Nekem a kérdező szövegéből az jön le, hogy ő ajtóstól rontott a házba, amire a lány még nem volt felkészülve arra, hogy ilyen mértékben továbblépjenek, és ez taszította, feltételezem, hogy nem csak ez a kézfogás volt, hanem más is, ami a lánynak élőben túl sok volt, csak a kérdező nem ír le mindent, mert jobb színben akarja feltüntetni magát.

Na, de mondok még valamit. Lehet valaki ránézésre jó pasi, én bizonyos szagokra érzékenyebb vagyok, és biztos vagyok benne, hogy más is van ezzel így. Mi van, ha a kérdező által kibocsátott "illatfelhő" megcsapta a lány orrát, ami számára nem volt kellemes, hogy finoman fejezzem ki magam?

2015. szept. 28. 19:43
 25/43 anonim ***** válasza:
22%
Na, az lehet,hogy nem ír le mindent a kérdező, de akkor is meglehet írni,vagy mondani, hogy mi újság van. Engem ez a "csak úgy letiltom" dolog idegesít, megmondja, hogy ezért meg ezért nem akarom folytatni,aztán kalap-kabát.
2015. szept. 28. 19:48
 26/43 anonim ***** válasza:
# 25/25 Időpont ma 19:48 - Én jártam már úgy, hogy valaki többszöri elmondásra sem értett a nemből, és le kellett tiltanom, hogy hagyjon békén.
2015. szept. 28. 20:02
 27/43 anonim ***** válasza:
Én elsőre értek a nemből, talán visszafogodtabban próbálkoznék még, de ha végképp nem, akkor tudomásul veszem, azt´ csókolom.
2015. szept. 28. 20:08
 28/43 anonim ***** válasza:
Na, de nem mindenki ilyen, mint te, vannak nehezebb felfogásúak is. :-)
2015. szept. 28. 20:21
 29/43 anonim ***** válasza:
Vannak, az igaz :) Régen, én is olyan voltam, az a régen, kb. még olyan 20 éves koromban volt :)
2015. szept. 28. 21:02
 30/43 anonim ***** válasza:
94%

Ez az én problémám is. Nem hiszem, hogy csak úgy ukkmukkfukk eltünt a csaj. Ezért írtam, hogy nekem ez nem kerek. Biztos nem mondta a csak randi végén, hogy neki ez sok volt? Vagy valamit?

Nincs kizárva, hogy egy 28 éves ember hülyén viselkedik, de nehezen hiszem, hogy apróságokkal a szüleihez rohangál. Plusz a kérdező is elég fanatikusan ír. Nem tudom feltűnne-e neki egy finoman megfogalmazott elutasítást. Nem akarok előítéletes lenni csak nemem valahogy az az érzésem, hogy valami nem stimmel a storyval.

2015. szept. 28. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!