Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem chaten egy lányt, mocskosul belészerettem, azonban az első randink után tiltott mindenhonnen, és már a szülei feljelentéssel fenyegetnek. Mit tegyek?
Szóval megisertem a lányt, kb 1 hónap beszélgetés után találkoztunk. Jót beszélgettünk, nagy nehezen engedte, hogy megfogjam a kezét. Elköszöntünk, és mire hazaértem láttam, hogy le vagy tiltva nála facen és skypen is.
Hívogattam egész este telefonon, meg egész másnap. Ez az a lány akit kerestem, és képes vagyok harcolni érte! Ma azonban ingerültem hívott az apja, hogy ha mégegyszer hívom a lányát, feljelent.
Nem mondta meg a lány, mi a baja. Addig nem nyugszom! Szerelmes vagyok mint az állat, egész nap Ő jár a fejemben! Órákat átbeszélgettünk skypen előtte.
27/F
# 20/23 Időpont ma 19:16 - Az internetes beszélgetés teljesen más közeg, mint a személyes találkozó. Interneten lehet, hogy teljesen más embernek tűnt a kérdező, mint amit élőben mutatott magából. Nekem a kérdező szövegéből az jön le, hogy ő ajtóstól rontott a házba, amire a lány még nem volt felkészülve arra, hogy ilyen mértékben továbblépjenek, és ez taszította, feltételezem, hogy nem csak ez a kézfogás volt, hanem más is, ami a lánynak élőben túl sok volt, csak a kérdező nem ír le mindent, mert jobb színben akarja feltüntetni magát.
Na, de mondok még valamit. Lehet valaki ránézésre jó pasi, én bizonyos szagokra érzékenyebb vagyok, és biztos vagyok benne, hogy más is van ezzel így. Mi van, ha a kérdező által kibocsátott "illatfelhő" megcsapta a lány orrát, ami számára nem volt kellemes, hogy finoman fejezzem ki magam?
Ez az én problémám is. Nem hiszem, hogy csak úgy ukkmukkfukk eltünt a csaj. Ezért írtam, hogy nekem ez nem kerek. Biztos nem mondta a csak randi végén, hogy neki ez sok volt? Vagy valamit?
Nincs kizárva, hogy egy 28 éves ember hülyén viselkedik, de nehezen hiszem, hogy apróságokkal a szüleihez rohangál. Plusz a kérdező is elég fanatikusan ír. Nem tudom feltűnne-e neki egy finoman megfogalmazott elutasítást. Nem akarok előítéletes lenni csak nemem valahogy az az érzésem, hogy valami nem stimmel a storyval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!