Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni felhasználók, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni felhasználók, akik nem látják, hogy rengeteg szegény ronda pasi jár csinos szép nőve, azok nem szoktak utcára járni, nincsenek ismerősek?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbenve ülök néha, mikor itt általánosítják egyes felhasználók a nőket, hogy csak helyes izmos pasikkal járnak, vagy gazdaggal. Az életben én nagyon nem ezt látom.
2015. szept. 27. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Én csak a szemészetre zavarnám el, mert összevissza lövöldöz. :-)

Maradjunk annyiban, hogy az emberek ízlése eltérő, nekem is más a ronda, neked is más a ronda, az ismerőseimnek is más a ronda.

Amúgy meg, ha rendben vagy önmagaddal, sokkal bizalomgerjesztőbb vagy, mint hogyha tele vagy keserűséggel, és hagyod, hogy ez felülkerekedjen rajtad.

2015. szept. 27. 20:12
 52/61 anonim ***** válasza:
Nem tudom, volt egy korszakom,hogy bemeséltem magamnak,hogy nincs velem gond, annál nagyobb volt a pofára esés, hogy mégis van.
2015. szept. 27. 20:15
 53/61 anonim ***** válasza:
Nem bemesélni kell, az nem működik, csak barátkozz meg magaddal és tojd le mások véleményét. Engem gúnyoltak gyerekként, a saját nagyanyám is piszkált. Anno beleestem abba a hibába, hogy meg akartam felelni másoknak, azt hittem, így tartozhatok valahova. Hát egy frászt. Felnőttként ez már változott, elegem lett, beintettem, magabiztosabb lettem. Nem felelhetek meg mindenkinek, de akiknek így megfelelek, ők nem csak megjátsszák, és így fogadnak el, a defektjeimmel együtt, és jól érzem magam. Más meg nem számít.
2015. szept. 27. 20:21
 54/61 anonim ***** válasza:
27%

100-ból 1 neked a rengeteg? Én ha végignézem a huszonéves csaj ismerőseimet, mindegyik vagy helyes pasival, vagy gyúróssal, vagy gazdaggal, vagy négerrel van együtt. Általános iskolai, középiskolai, egyetemista, munkahelyi és egyéb (pl. edzőtermi) csaj ismerőseimről beszélek.

Van ronda pasival járó csaj ismerősöm, 3 is. Egyiknek a faszija apja fuvarozó, az anyja étterem tulajdonos, a másiknak az apja havi több millió bevétellel rendelkező vállalkozást vezet, a harmadik pedig örökölt egy fullos belvárosi lakást és Range Evoque-al jár.

2015. szept. 27. 20:48
 55/61 anonim ***** válasza:
28%

Még hányan akarják ezen az oldalon beadni ezt a mesét, hogy a ronda srácokkal járnak csinos nők stb.?... Hol éltek ti, akik ezt látjátok? Mert hogy nem a Földön, az biztos!

Én fiatalabbnak nézek ki a koromnál, és emiatt kb az összes csaj undorodik tőlem! Barátnőm soha nem volt!

2015. szept. 27. 21:05
 56/61 anonim ***** válasza:
46%
Na ez nagyon jó, jóképű sem vagyok, gazdag sem, de jó lesz már örök életemben hokizni,vagy k.rvázni.:( Cupido, hogy a k.va anyádat! :)
2015. szept. 27. 21:14
 57/61 anonim ***** válasza:
46%
Most miért pontoztatok le, kegyetlen emberek vagytok :)
2015. szept. 27. 21:19
 58/61 anonim ***** válasza:
60%

Én épp a minap láttam egy kb. 150 kilós srácot a kimondottan csinos barátnőjével enyelegni. Távolsági buszon. Jó, a srác nem volt arcra csúnya, de ijesztően kövér volt, két helyet foglalt el a buszon, a barátnője pedig csinos, formás, szép arcú.

Aztán azt mondjátok, hogy a nagyon ronda pasiknak semmilyen nőjük sincs... erre is tudnék ellenpéldát, a saját rokonságomban van olyan pár, ahol ugyan a nő sem éppen modell, de nem is ronda, a férje viszont... na nála rondább férfit még életemben nem láttam. Kövér is, arcra is csúnya, de nagyon. Annyira, hogy amikor a csaj bemutatta a családjának, az anyukája sírva fakadt, hogy ő nem ilyen párt képzelt el a kislányának! És nem is pénz dominál a kapcsolatban, ugyanis a csaj kb. háromszor annyit keres, mint a pasija.

2015. szept. 27. 23:47
 59/61 anonim ***** válasza:
44%
Érdekes, hogy én nem látok ilyeneket, pedig ki szoktam menni az utcára emberek közé, a szemem sincs becsukva, de mégsem találkoztam ilyen jelenséggel, de ha így van akkor nem ellenkezek.
2015. szept. 28. 00:15
 60/61 anonim ***** válasza:

Én is ritkán látok ronda pasit jó csajjal.

Viszont.

Nekem is vannak önértékelési problémáim, de amikor egy lépést hátralépek, és kicsit racionálisabban nézem a dolgokat, arra jutok, hogy azok a pasik, akiket én "jónak" mondok egy ilyen párból, nem feltétlenül olyan helyesek objektíve, hanem pont, mert jó nőjük van, látom őket jobb pasinak. Ha egyedül mászkálnának, lehet, hogy magamnál kevésbé gondolnám helyesnek őket.

Furcsa szerkezet az agy.

2015. szept. 28. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!