Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni felhasználók, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni felhasználók, akik nem látják, hogy rengeteg szegény ronda pasi jár csinos szép nőve, azok nem szoktak utcára járni, nincsenek ismerősek?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbenve ülök néha, mikor itt általánosítják egyes felhasználók a nőket, hogy csak helyes izmos pasikkal járnak, vagy gazdaggal. Az életben én nagyon nem ezt látom.
2015. szept. 27. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
0%
ma 19:23 te nagyon gyps vagy!
2015. szept. 27. 19:26
 32/61 anonim ***** válasza:
41%
"Szerintetek mi kellene hozzá, hogy egy önmagát rondának látó ember elhiggye magáról, hogy nem ronda, ha az nem elég, hogy én megmondtam neki, hogy én nem látom rondának, de makacsul ragaszkodott hozzá, hogy ő márpedig ronda? Az illető véleményt kért, én véleményt mondtam, de neki az nem volt jó. Szóval? Ilyen esetben mit vár a véleményt kérő?" Rólam is mondtak véleményt, hogy átlagos vagyok, nincs gond a külsőmmel, de majd ezt akkor fogom elhinni, ha kimegyek az utcára és nem azt fogom tapasztalni,hogy 10-ből 11 nő undorral fordul el,ha meglát, amit itt írnak nekem, az fakadhat abból is,hogy "szerencsétlent ne bántsam már meg én is". Amíg nekem nem lesz barátnőm, addig rondának tartom magam, és ronda férfinak nincs barátnője. Nem tudom, ti hova jártok, hogy ilyesmit láttok, de hogy nem ezen a bolygón az is biztos.
2015. szept. 27. 19:28
 33/61 anonim ***** válasza:
6%
# 29/31 Időpont ma 19:24 - Én eléggé vizuális típus vagyok, szóval ha valaki nem manipulálja túl a fotóit, vagy nem ezer éves képeket mutogat magáról, amihez képest már sokat változott, akkor nem hiszem, hogy élőben nagyon másnak látnék bárkit is, mint a fotóin. Viszont láttam már itt kérdést, hogy arról panaszkodott valaki, mennyire másnak mutatta valaki magát a fotóin, nem "kicsit" volt eltérő, hanem teljesen más ember, férfiaktól-nőktől egyaránt olvastam már ilyet. Képen csinos, élőben kövér... stb.
2015. szept. 27. 19:30
 34/61 anonim ***** válasza:
46%
#33 Az én esetemben szerintem az a magyarázat, hogy profilból nézek ki igazán undorítóan, a fényképek meg ugye inkább szemből szoktak készülni.
2015. szept. 27. 19:31
 35/61 anonim ***** válasza:
67%
# 32/33 Időpont ma 19:28 - Jó, de ha valaki így látja magát, az miért kér véleményt, ha nem számít neki? Most én nem fogok összejönni mindenkivel, akiről véleményt mondok, szép kis pasiháremem lenne... :-) Akkor nem kell véleményt kérni.
2015. szept. 27. 19:32
 36/61 anonim ***** válasza:
# 34/35 Időpont ma 19:31 - Annyit akkor sem torzít egy átlagos kép, hogy teljesen másnak látsszon valaki. Profi kamerákkal meg számítógépes eszközökkel persze nagyon széles a paletta, de ezek drága játékok. :-)
2015. szept. 27. 19:34
 37/61 anonim ***** válasza:
80%
Én állítólag helyes vagyok,pénzem is van,és mégsincs barátnőm.Ne ehhez szóljatok hozzá.:D
2015. szept. 27. 19:35
 38/61 anonim ***** válasza:
11%
De én honnan tudjam,hogy a vélemény,amit kapok,az őszinte, lehet, hogy írja a csaj,hogy nincs veled semmi gond, miközben már tele is hányta a lavórt. Az utcán meg élőben lelehet olvasni az emberek arcáról a reakciót,ha meglátnak. Egyesek, undorodnak, mások halálra rémültek, stb :)
2015. szept. 27. 19:36
 39/61 anonim ***** válasza:
82%
"mások halálra rémültek" - :-D Na, egy ilyet azért megnéznék, mert eddig csak filmekben láttam hasonlót...
2015. szept. 27. 19:38
 40/61 anonim ***** válasza:
51%
Hiába írok őszinte véleményt, ha a másik fél bizalmatlan az emberekben. :-) Anyukám pszichés beteg, hiába próbáljuk meggyőzni a valóságról, a betegsége elködösíti a gondolkodását, és mindenki szövetkezett ellene, aki nem ért vele egyet szerinte.
2015. szept. 27. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!