Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni felhasználók, akik nem látják, hogy rengeteg szegény ronda pasi jár csinos szép nőve, azok nem szoktak utcára járni, nincsenek ismerősek?
Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbenve ülök néha, mikor itt általánosítják egyes felhasználók a nőket, hogy csak helyes izmos pasikkal járnak, vagy gazdaggal. Az életben én nagyon nem ezt látom.2015. szept. 27. 18:28
11/61 A kérdező kommentje:
9. Tényleg más világban élhetünk, mert én meg bmw-vel rendelkező ronda pasikat nem látok jó nővel. Általában azok helyes pasik is
2015. szept. 27. 18:36
12/61 anonim válasza:
Kérdező, igazad van. A tapasztalatlanság kombinációja a lustasággal teszi ezt a fiatalokkal.
13/61 anonim válasza:
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy hol látnak ronda, szegény pasikat (nemhogy szép, hanem akármilyen) nővel egyesek. Mert itt a Föld bolygón biztos nem.
14/61 anonim válasza:
ma 18:41 - Én pl. Budapesten, szállj fel a BKV járatokra, menj ki hétvégén bárhova a városban, bevásárlóközpontba, tömegrendezvényre, akárhova, mindenhol fogsz látni mindenféle kombinációjú párt.
15/61 anonim válasza:
#14 Sok évig tanultam és dolgoztam Pesten, most egy vidéki városban dolgozom, de egész életemben soha sehol nem láttam ronda, csóró pasit csajjal.
A nézetkülönbség szerintem ott lehet, hogy sokan az átlagos külsejű férfiakat is lerondázzák. Nekik ha nehezen is, de egy kis szerencsével tényleg lehet nőjük. Aki igazán ronda, annak viszont nem.
18/61 anonim válasza:
Volt már itt olyan, aki állította magáról, hogy ő ronda, aztán mutatott magáról privátban képet, én nem tartottam rondának, de ő ezt nem hitte el.
19/61 anonim válasza:
A szép nő és a csúnya srác legendája. Mindenki csak hírből hallott róla, persze a leánykák nem győznek keresztülvergődni az utcán rajtuk.
20/61 anonim válasza:
Én azért nem mondanám, hogy rengeteg, de én például személyesen ismerek egy-két ilyen párost, tehát a számomra nem képezi vita tárgyát, hogy van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!