Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni felhasználók, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni felhasználók, akik nem látják, hogy rengeteg szegény ronda pasi jár csinos szép nőve, azok nem szoktak utcára járni, nincsenek ismerősek?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbenve ülök néha, mikor itt általánosítják egyes felhasználók a nőket, hogy csak helyes izmos pasikkal járnak, vagy gazdaggal. Az életben én nagyon nem ezt látom.
2015. szept. 27. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
3%
Ja, helyes pasit meg alig látok nővel.
2015. szept. 27. 19:09
 22/61 anonim ***** válasza:
51%
# 6 voltam, bár így lenne telitalálatom a lottón... :-D
2015. szept. 27. 19:10
 23/61 anonim ***** válasza:
12%
talán az lehet hogy az átlag srácokat rondának nézik
2015. szept. 27. 19:12
 24/61 anonim ***** válasza:
32%
Na, most hogy elolvastam az esti mesét talán jobban tudok aludni :) Bírom az ilyen tündérmeséket, de persze bizonyíték az nincs, se egy kép az ilyen párról,se videó. :) Na nehogy belinkeljetek valami netes képet, hogy a ronda tata, vagy csávó, aki milliomos, ott van mellette a cicababa :)
2015. szept. 27. 19:17
 25/61 anonim ***** válasza:
73%

Szerintetek mi kellene hozzá, hogy egy önmagát rondának látó ember elhiggye magáról, hogy nem ronda, ha az nem elég, hogy én megmondtam neki, hogy én nem látom rondának, de makacsul ragaszkodott hozzá, hogy ő márpedig ronda? Az illető véleményt kért, én véleményt mondtam, de neki az nem volt jó. Szóval? Ilyen esetben mit vár a véleményt kérő? Szervezzünk neki randit egy szingli barátnőnkkel?

Szerintem egyesek önmagukat sem látják reálisan.

És tudom, hogy mesének fogják tekinteni a frusztráltak, de én is ismerek olyan pasikat, akik finoman sem mondhatók szépségnek, de van barátnőjük, akiknek ők így tökéletesek. Szóval az, hogy kinek mi a vonzó, egyéni kérdés. Aki számomra nem vonzó, másnak még lehet az, és csak mert valaki nekem vonzó, még simán van olyan, aki ízlésficamosnak tart. A saját anyámmal is teljesen eltérő a véleményünk erről.

2015. szept. 27. 19:21
 26/61 anonim ***** válasza:
33%
Talán 100-ból ha 1 ilyen párt látok. Pedig mindenfelé megfordulok a munkám során is, egész nap úton vagyok gyakorlatilag.
2015. szept. 27. 19:22
 27/61 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos vagy szerencsére az embereknek joguk van a saját képmásukhoz, így nekem nincs jogom osztogatni az ismerőseim fotóit. Aki nem hiszi, járjon utána, járjon emberek közé, de ne a villanegyedben keresgéljetek, hanem a hétköznapi emberek között. :-)
2015. szept. 27. 19:22
 28/61 anonim ***** válasza:
66%
# 26/27 Időpont ma 19:22 - Munkaidőben nem is sok ilyet fogsz látni, mert akkor az emberek dolgoznak, és a párok többsége nem ugyanazon a munkahelyen... :-)
2015. szept. 27. 19:23
 29/61 anonim ***** válasza:
#25 Lehet, hogy képen jobban néz ki az illető, mint a valóságban. Nekem is van egy-két olyan képem, amin viszonylag vállalható a külsőm. Ennek köszönhetően legalább olyan lányok nagy ritkán eljöttek velem randira, akikkel neten ismerkedtem meg, de élőben már egynek se tetszettem.
2015. szept. 27. 19:24
 30/61 anonim ***** válasza:
19%
egyszer láttaM 1 extra hányinger srácot egy bomba csajjal mondom ez meg hogy? erre ki jövünk a teszkóból láttom oda tolják a bevásárló kocsit egy új bmw 3 ashoz ennyit erről :D
2015. szept. 27. 19:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!