Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni felhasználók, akik nem látják, hogy rengeteg szegény ronda pasi jár csinos szép nőve, azok nem szoktak utcára járni, nincsenek ismerősek?
Szerintetek mi kellene hozzá, hogy egy önmagát rondának látó ember elhiggye magáról, hogy nem ronda, ha az nem elég, hogy én megmondtam neki, hogy én nem látom rondának, de makacsul ragaszkodott hozzá, hogy ő márpedig ronda? Az illető véleményt kért, én véleményt mondtam, de neki az nem volt jó. Szóval? Ilyen esetben mit vár a véleményt kérő? Szervezzünk neki randit egy szingli barátnőnkkel?
Szerintem egyesek önmagukat sem látják reálisan.
És tudom, hogy mesének fogják tekinteni a frusztráltak, de én is ismerek olyan pasikat, akik finoman sem mondhatók szépségnek, de van barátnőjük, akiknek ők így tökéletesek. Szóval az, hogy kinek mi a vonzó, egyéni kérdés. Aki számomra nem vonzó, másnak még lehet az, és csak mert valaki nekem vonzó, még simán van olyan, aki ízlésficamosnak tart. A saját anyámmal is teljesen eltérő a véleményünk erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!