Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni felhasználók, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni felhasználók, akik nem látják, hogy rengeteg szegény ronda pasi jár csinos szép nőve, azok nem szoktak utcára járni, nincsenek ismerősek?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbenve ülök néha, mikor itt általánosítják egyes felhasználók a nőket, hogy csak helyes izmos pasikkal járnak, vagy gazdaggal. Az életben én nagyon nem ezt látom.
2015. szept. 27. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
37%
39-es képzeld azt a lényt,akit a legvadabb rémálmaidban sem szeretnél látni, szorozd meg 25-tel :) Amúgy sok gond nincs a külsőmmel, csak elállnak a füleim, az orrom is lapos, van is középen benne egy "vágás", a szemem mélyen ül, a homolom, inkább hasonlít egy ősemberére,mint egy homo sapiensére, ezáltal olyan a tekintetem,mintha mérges lennék. Amúgy semmi gond, csak ha tehetném levenném a nyakamról és elrúgnám a p.csába ezt a förtelmet.
2015. szept. 27. 19:43
 42/61 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem lehetsz ijesztő jelenség, mint ő... :-)

[link]

2015. szept. 27. 19:49
 43/61 anonim ***** válasza:
0%
Hát, a helyes pasik a ronda, dagadt, hangos nőkkel vannak, szóval....
2015. szept. 27. 19:49
 44/61 anonim ***** válasza:
13%

"Azért annyira nem lehetsz ijesztő jelenség, mint ő... :-)"

És belinkel egy hozzám képest Adoniszt :) Tud valamit:)

2015. szept. 27. 19:50
 45/61 anonim ***** válasza:
De azért tőle megijednék, ha megjelenne az utcán egy téli estén, amikor hazafelé jövök munkából... :-)
2015. szept. 27. 19:51
 46/61 anonim ***** válasza:
6%
Még ugyan,hogy szêp sárga szeme van.:)
2015. szept. 27. 19:53
 47/61 anonim ***** válasza:
63%
"Hát, a helyes pasik a ronda, dagadt, hangos nőkkel vannak, szóval...." Na most ez olyan,hogy kinek mi a helyes, és mi a ronda. Pár nappal ezelőtt volt egy kérdés, ahol egy lány belinkelte egy általa átlagosnak vélt nő képét, ő szerinte átlagos volt, de szinte az összes válaszadó szerint átlag feletti. Ja, ez a kinek mi a ronda rám nem érvényes, én az vagyok mindenkinek.
2015. szept. 27. 19:54
 48/61 anonim ***** válasza:
52%
Egy kicsit szét trollkodtuk ezt a kérdést, de én már belefáradtam ebbe a rodna nem ronda csak a jóképű kell, de nem csak az kell csatába, leteszem a fegyvert :) majd valamikor adok még egy esélyt a szerelemnek,de ha nem jön össze a bájos kis bébi hurkás Cupidotokat a saját nyilával lövöm agyon :)
2015. szept. 27. 20:01
 49/61 anonim ***** válasza:

[link]

:-)

2015. szept. 27. 20:07
 50/61 anonim ***** válasza:
Így-így utolsó:) Bár az a gond, hogy engem ár megérintett annak idején ez a kis dög, de akiket szerettem volna,hogy megérintsen irányomban, arra már nem volt képes. Én kimondom az ítéletet felette: Bűnös! :)
2015. szept. 27. 20:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!