Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha egy 21 éves lány így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy 21 éves lány így néz ki?

Figyelt kérdés

Ha kb 16nak néz ki, és úgy is öltözik.

Pl kapucnis pulcsi cicafülekkel, meg hasonlók.

Nagyon komolytalan?

2015. szept. 26. 23:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ideális azoknak, akik úgyis kislányt akartak baszni, de nem tehetik meg a törvények miatt
2015. szept. 26. 23:36
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Had találjam ki... Beteges animeimádat, japánkamu szavak gyakori hasznélata, idegesítő emotikonok minden üzenetbe jutnak, alkatod pedig a csontváz.
2015. szept. 26. 23:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos és igen kicsit komolytalan, de ez egyáltalán nem baj sőt, és sajnos én sem nézek ki 18-nál többnek 22 éves létemre :D küldhetek képet is akár
2015. szept. 26. 23:50
 14/20 anonim ***** válasza:

Én 23 vagyok, 1 évvel ezelőtt rám szóltak az általános iskolában, ahova tanítani mentem szakmai gyakorlat céljából, hogy mit keresek a folyosón... :D

Pedig szimpla póló+farmer volt rajtam. :D Szóval én nem az öltözködésem miatt tudok letagadni 10 évet. XD

És amúgy nem, nem gáz. :)

2015. szept. 27. 00:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A - aranyos

B - gáz

2015. szept. 27. 00:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Cseppet sem gáz. Inkább nagyon cuki.
2015. szept. 27. 07:26
 17/20 anonim ***** válasza:
En lassan 22 leszek es cicafules a teli sapkám... 😄 de nem erdekel mit gondolj, ha gyerekes, akkor se fogok mast felvenni. Nekem ez tetszik
2015. szept. 27. 08:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Hol lehet veled összefutni?
2015. szept. 27. 08:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is hordok ilyesmit 22 éves létemre (és még csak japán szavakat kiabáló anime rajongó sem vagyok) mégis lassan 3 éve élek komoly párkapcsolatban és vezetek saját házartást stb...nem a kor határozza meg, hogy mit horhatsz és mit nem vagy hogy mennyire vagy érett személy.

Szerintem párkeresés szempontjából is jó, ha felvállalod magad a stílosoddal együtt, mert így olyanok fognak nálad érdeklődni, akiknek az ilyen stílusú lányok jönnek be.

Semmi szükség megjátsszani a magassarkús dívát, csak azért mert az a népszerű, ha nem illik hozzád. :)

2015. szept. 27. 14:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Imádnám
2015. szept. 28. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!