Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mostanában miért csak az értékes belső értékekre hajtanak? A gazdagság és a külső miért nem ér már semmit?
Ez aranyos!:)
"Szexelni nem pénzért fogok vele, a többi dologhoz meg nem kell."
Azért én leginkább annak örülnék, ha a választottam "mindig" ráérne "szexelni", mert nem kéne napi 4 óránál többet dolgoznia a pénzért, ami a fűtött lakást biztosítja az együttlétekhez.:)))
17: Megadjam az exem számát?:)
Kérdező, egyébként munkából vagy vagyonból vagy jogdíjakból élsz? Nekem a jogdíjas verzió a legszimpibb.:)
Önhibámon kívül lettem gazdag (család), nem is az hogy valami idióta törtető lennék, aki csak a munkának él, és barátnőjével nem is foglalkozik,
de teljesen mindegy hogy milyen módon lettem gazdag, a lényeg hogy a nők menekülnek, a gazdag jó megjelenésű férfiaktól, mert úgy gondolják hogy ők képtelenek szeretni
és mind egy átlagos kinézetű, kedves, humoros bkv huszár srácra vágynak, mert ők biztosan jobban tudnak szeretni mint a magamfajta...
A kérdésen merengtve azt kell mondjam, el vagy tévedve, barátom...
;)
A nők leghőbb vágya ugyanis a kis p. Öcs.
De nem ám akármilyen! Tudom, hogy irígy vagy rám te is, de íme a megoldás: műttesd át VÉRPÉNISZRE a sajátodat. Akkor eléred, amit én:
Kevés férfi büszkélkedhet aval, hogy inaktív állapotban 4 centis a p. Öcse, mint esetemben a minimumrekord. Nem véletlenül tört ki a nyáron többször is tömegverekedés értem a nudista strandon, az amazonok között... Azonban minden megoldódott, nagyon könnyen lelankasztottam a legtöbbet, amikor meglátták, hogy 16 centisre áll fel természeténél fogva a péniszem, ellenben a landkadt 4 / 8 centimmel, mivel vérpénissszel rendelkezem.
A megoldás lényege abban állt, hogy a 16 centim láttán egyből lelankadt a lelkesedése 100 amazonból 99-nek. Így hát megkönnyítették a választást számomra, elmehettem avval az eggyel, akit nem zavart a 16 centis hímtagom. A többi meg azóta is reménykedik, hogy ismét meglátnak 4-8 centivel, mert arra buknak, persze abban reménykednek, NEHOGY véletlenül megnyúljon 8 centi főlé, mert az nem trendi.
A felszínességnek és előítéletességnek szerintem örülnöd kellene, kérdező, bár ez egy szerény meglátás csupán részemről. ;)
"Önhibámon kívül lettem gazdag (család), nem is az hogy valami idióta törtető lennék, aki csak a munkának él, és barátnőjével nem is foglalkozik, "
Megoldás á lá kető pont nulla verzió:
Mátyás "kircsi" (vagy hóó szokták nyomatni a mély érzésű, tartalmas csigabigék?).
Pontosabban szólva: Mátyás kircsi, álruhában. :P
Noh?
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!