Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mostanában miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mostanában miért csak az értékes belső értékekre hajtanak? A gazdagság és a külső miért nem ér már semmit?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán még olyan nő aki szeretne magának egy jó megjelenésű, gazdag férfit?
2015. szept. 26. 11:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%
"A gond ott van, hogy a srácok annyira nem bírnak ellazulni ezen a témán, hogy csak maguknak tesznek rosszat,." Ott a pont! A nők akármit tehetnek, sohasem fognak egyes "férfiaknak" megfelelni.
2015. szept. 29. 17:47
 22/31 anonim ***** válasza:
Először azt hittem, hogy ironizál a kérdező, de kiderült, hogy nem... :O Nekem is mindegy, hogy pénzes vagy sem. Egyszerűen nem érdekel. Szexelni nem pénzért fogok vele, a többi dologhoz meg nem kell. Viszont a bunkó pasiktól megmenthetne az Isten. Nos, a bunkóságon lehet faragni, de nehéz ügy lesz.
2015. szept. 29. 20:02
 23/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom... Próbálj meg terápiás csoportokban és tánciskolában ismerkedni!
2015. szept. 30. 04:31
 24/31 anonim ***** válasza:

Ez aranyos!:)

"Szexelni nem pénzért fogok vele, a többi dologhoz meg nem kell."

Azért én leginkább annak örülnék, ha a választottam "mindig" ráérne "szexelni", mert nem kéne napi 4 óránál többet dolgoznia a pénzért, ami a fűtött lakást biztosítja az együttlétekhez.:)))

2015. szept. 30. 04:33
 25/31 anonim ***** válasza:

17: Megadjam az exem számát?:)

Kérdező, egyébként munkából vagy vagyonból vagy jogdíjakból élsz? Nekem a jogdíjas verzió a legszimpibb.:)

2015. szept. 30. 04:35
 26/31 A kérdező kommentje:

Önhibámon kívül lettem gazdag (család), nem is az hogy valami idióta törtető lennék, aki csak a munkának él, és barátnőjével nem is foglalkozik,

de teljesen mindegy hogy milyen módon lettem gazdag, a lényeg hogy a nők menekülnek, a gazdag jó megjelenésű férfiaktól, mert úgy gondolják hogy ők képtelenek szeretni

és mind egy átlagos kinézetű, kedves, humoros bkv huszár srácra vágynak, mert ők biztosan jobban tudnak szeretni mint a magamfajta...

2015. szept. 30. 15:11
 27/31 anonim ***** válasza:
Ez nekem nem csak mostanában, hanem mindig is így volt.
2015. okt. 11. 12:19
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd, elmentem bulizni múltkor és odamentem a bigékhez virítani a tetkóimat, a hiányos fogsoromat és a BMW-m kulcsát, de rám sem hederítettek, azt mondták bunkó vagyok és egész este azt láttam, hogy jól öltözött, jóképű, kedves srácokra nyomultak, akik tisztelték őket! Én meg hiába kiabálok ki a kocsiból, hogy elhívjam őket egy körre, 22 éves korukig szűz marad mindegyik, hogy a fentebb említett intelligens, kedves srácokkal veszítsék el egy hosszan tartó kapcsolatban, ahol kölcsönösen tisztelni fogják egymást, meg sem csalják a srácokat és teljesen őszinték velük, semmi játszma.
2015. okt. 11. 12:42
 29/31 anonim ***** válasza:

A kérdésen merengtve azt kell mondjam, el vagy tévedve, barátom...

;)

A nők leghőbb vágya ugyanis a kis p. Öcs.

De nem ám akármilyen! Tudom, hogy irígy vagy rám te is, de íme a megoldás: műttesd át VÉRPÉNISZRE a sajátodat. Akkor eléred, amit én:

Kevés férfi büszkélkedhet aval, hogy inaktív állapotban 4 centis a p. Öcse, mint esetemben a minimumrekord. Nem véletlenül tört ki a nyáron többször is tömegverekedés értem a nudista strandon, az amazonok között... Azonban minden megoldódott, nagyon könnyen lelankasztottam a legtöbbet, amikor meglátták, hogy 16 centisre áll fel természeténél fogva a péniszem, ellenben a landkadt 4 / 8 centimmel, mivel vérpénissszel rendelkezem.

A megoldás lényege abban állt, hogy a 16 centim láttán egyből lelankadt a lelkesedése 100 amazonból 99-nek. Így hát megkönnyítették a választást számomra, elmehettem avval az eggyel, akit nem zavart a 16 centis hímtagom. A többi meg azóta is reménykedik, hogy ismét meglátnak 4-8 centivel, mert arra buknak, persze abban reménykednek, NEHOGY véletlenül megnyúljon 8 centi főlé, mert az nem trendi.

A felszínességnek és előítéletességnek szerintem örülnöd kellene, kérdező, bár ez egy szerény meglátás csupán részemről. ;)

2015. okt. 12. 13:54
 30/31 anonim ***** válasza:

"Önhibámon kívül lettem gazdag (család), nem is az hogy valami idióta törtető lennék, aki csak a munkának él, és barátnőjével nem is foglalkozik, "

Megoldás á lá kető pont nulla verzió:

Mátyás "kircsi" (vagy hóó szokták nyomatni a mély érzésű, tartalmas csigabigék?).

Pontosabban szólva: Mátyás kircsi, álruhában. :P

Noh?

;-)

2015. okt. 12. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!