Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a nők beijedve egy találkozótól? 24 éves férfi vagyok, sok belső értékkel, de amikor találkozóra kerülne a sor, mindig beijednek a nők!
Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 06:50
1/19 Sunshinedoll válasza:
Mert jó esélye van, hogy szervkereskedő vagy. Vagyis mikor én találkoztam egy pasival a netről, attól féltem, hogy kiveszi a vesémet vagy megerőszakol.
2/19 A kérdező kommentje:
ment a piros pacsi a h*lye válaszra
2015. szept. 9. 06:58
3/19 Sunshinedoll válasza:
És még csodálkozol, hogy senki nem akar veled találkozni. A könnyeidet használd nyugodtan síkosítónak a maszturbáláshoz! :)
4/19 anonim válasza:
Nem neten kellene ismerkedned!!!!!!!!!!!
Meglátod a csajt, szimpatikusak vagytok egymásnak és miután már ismered annyira hogy eltöltenél vele egy kis időt romantikusan kettesben, fogod magad és elhívod randizni! Ennyi. Mit bénázol?
5/19 Sunshinedoll válasza:
Bj.Blakowitz felhasználó privát üzenetben azt mondta, hogy dögöljek meg, és még mindig nem érti, miért aktuális a válaszom, és a nők miért nem akarnak vele találkozni :)
6/19 A kérdező kommentje:
mert privátban szemétkedtél és igen nem értem, ment a piros kéz nektek
2015. szept. 9. 07:07
7/19 Sunshinedoll válasza:
Ugyanakkor azt is közölte, hogy sok belső értéke van és jó természetű ember. Hmmm. Milyen a rossz természetű ?
8/19 A kérdező kommentje:
jó természetem addig tart amíg rendesek velem a többiek, szóval tényleg jó ember vagyok azzal aki megérdemli
2015. szept. 9. 07:10
9/19 anonim válasza:
Te nem vagy 100-as! Nekem meg privátban azt ecsetelted hogy a nők a hibásak a saját kudarcodért! Normális ember nem lehetsz!
És szívesen a tanácsot hogy azzal randizzál akivel kölcsönösen szimpatizáltok!
10/19 A kérdező kommentje:
mert a nők a felelősek érte, hát nem is én, hogy nem engedik, hogy velük legyek
2015. szept. 9. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!