Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a nők beijedve egy találkozótól? 24 éves férfi vagyok, sok belső értékkel, de amikor találkozóra kerülne a sor, mindig beijednek a nők!
Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 06:50
11/19 anonim válasza:
Hát nem tudom, talán túl hamar hívod el őket, meg neten sztem eleve sokkal nehezebb valakire jó benyomást tenni, nagyon jó szöveged kell hogy legyen, vagy nagyon kell hogy tettszél a csajnak, ha azt szeretnéd, hogy találkozni akarjon veled. Mivel az ilyen társkereső oldalakon minden átlagos nőnek kb. 30 férfi csapja a szelet egyszerre, és jó esetben választ közülük egyet, akivel találkozik, de az is lehet, hogy csak egyfajta megerősítést vár az ellenkező nemtől,és valójában esze ágában sincs bárkivel is találkozni, akit ott ismert meg.
13/19 anonim válasza:
Ha nem veled van a baj, az is lehet, hogy ők nem állnak készen arra, hogy közelebb kerüljenek valakihez, neten még jó, de amikor továbblépés jönne, szembesülnek vele, hogy nem akarják igazán, még nincsenek túl valakin esetleg, vagy csak szimplán kamuprofillal vannak fent, és tesztelik a felhasználókat.
14/19 anonim válasza:
Csak és kizárólag te vagy a felelős azért, hogy egy szarkupac vagy. :) Nem kell érte sem a nőket, sem az anyádat, sem a kisöcsédet hibáztatni.
15/19 anonim válasza:
Nincsenek beijedve, csak nem érdekled őket annyira hogy akár csak bottal is megpiszkáljanak. Máshoz meg találkozni sem kell.
16/19 anonim válasza:
vigyázz, mert a belső értékeidért elrabolhatnak, és kivehetik őket. :)
Amúgy a privát levél manapság nem jelent semmit az embereknek?? Többet nem mondom el senkinek azt, h milyen nagy a farkam, még azt is kibeszélitek itt. :D
17/19 anonim válasza:
btw mit vársz a nőktől, ők a gyengébbik nem, ők maguk se tudják, h mit akarnak sokszor, én szerencsére nem a nyuszikkal beszélek. :D
18/19 anonim válasza:
#5 Nekem is ezt írta. Lehet hogy több szót nem is ismer. :)
19/19 anonim válasza:
Magamból kiindulva nem beijedve vannak, hanem szimplán csak nem akarnak ilyen alakokat az életükbe, pláne nem párkapcsolat keretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!