Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mostanában miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mostanában miért csak az értékes belső értékekre hajtanak? A gazdagság és a külső miért nem ér már semmit?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán még olyan nő aki szeretne magának egy jó megjelenésű, gazdag férfit?
2015. szept. 26. 11:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
You made my day. :D
2015. szept. 26. 11:51
 12/31 anonim ***** válasza:
31%
Külsőre mindenkinek más az esete. Valakinek egyáltalán nem jön be a tetkó meg az izom. Rengeteg lány van akik a vékonyabb kisfiúsabb kinézetű palikra buknak, illetve olyanból is van bőven, akik a hájas macis csávókért döglenek.
2015. szept. 26. 11:57
 13/31 anonim ***** válasza:
75%
Ha már itt tartunk, kitárgyalhatnánk azt is, hogy miért zöld az ég, mitől ilyen olcsó az iPhone, illetve Fekete Pákó hol tanult meg ilyen jól magyarul.
2015. szept. 26. 12:02
 14/31 anonim ***** válasza:
85%
Hozzám jöhetnek az ilyenek bútort pakolni költözésnél, kedvesnek nem kell lenni, a munkáért meg fizetek. :-)
2015. szept. 26. 12:37
 15/31 anonim ***** válasza:
96%
Hosszú távon elviselhetetlen, ha egy pasinak nincsenek belső értékei. És nem vágytam soha gazdag pasira. Minek? Nem vagyok prosti. És mivel a szexért nem fizet, lényegtelen mennyi pénze van, nekem semmi hasznom belőle. Ráadásul akik nagyon pénzesek, hajlamosak beképzelt tuskóvá válni, azt hiszik pénzen bármit megvehetnek.
2015. szept. 26. 13:07
 16/31 anonim ***** válasza:

Csinalj ugy, mintha kedves lennel. Mosolyogj beszed kozben. Dicserj meg idonkent a non vmit. Nem olyan nehez ez! Viccelodj , nevessetek sokat.

Az en velemenyem szerint a kulsod sugarozza: a durvasagot, kegyetlenseget, kompromisszumkeptelenseget es azt, h Te semmikepp sem akarsz gyereket. Ha nem ez az igazsag, akkor szedd ossze Magad es mosolyogj tobbet. Gyakorold a kedves atckifejezest a nokkel szemben. ( A kulsoddel nincs baj, de ezeket kommunikalja a nok fele.) Sajnos az oltozkodesi es hajviseleti stilus nagyon meghatarozza az emberek hozzaallasat a masikhoz. Ezt tapasztaltam.

Remelem , tudtam segiteni.

N

2015. szept. 26. 18:10
 17/31 anonim ***** válasza:
77%
Ha már itt tartunk a férfiak miért nem csak dugni akarnak? Miért mindegyik komoly kapcsolatot keres? :( Van olyan is aki csak kihasználja a nőket, mert Én ilyet sehol nem találok! :'( Hüpp.
2015. szept. 26. 21:19
 18/31 anonim ***** válasza:
Nekem sohasem volt fontos a külső és a pénz sem egy srác esetében, nekem is szerényebb külsőm van. A gond ott van, hogy a srácok annyira nem bírnak ellazulni ezen a témán, hogy csak maguknak tesznek rosszat,.
2015. szept. 28. 16:56
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
#18 Vigyázz, rád ne szakadjon a plafon :)
2015. szept. 28. 17:11
 20/31 anonim ***** válasza:

Hát igen sajnos...a múltkor is kiosztottam az egyiket csúnyán, hogy milyen dolog az, hogy nekem BMW-m van, a másiknak meg egy zsiguli, aztán olyanokat kezdett el mondani, hogy neki csak a szeretet a fontos, őt nem érdekli a pénz meg ilyen hülyeségek...

Hová tart a világ gyerekek...felháborító!

2015. szept. 29. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!