Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyáltalán nem találok társat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B95 kérdése:

Egyáltalán nem találok társat, a nők kivétel nélkül levegőnek néznek, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
20F

2015. szept. 25. 22:54
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Írj egy kicsit magadról.

Milyen nőt képzelsz el magad mellé, mi az mi érdekel stb?

2015. nov. 10. 21:39
 32/32 A kérdező kommentje:

Fura, hogy a legutolsó komment felett teljesen elsiklottam. :D

Mondjuk most is csak unalomból jöttem fel az oldalra.

Hát, magamról nem nagyon tudok mit írni.

Olyan nőt képzelek el magamnak, aki képes szeretni olyannak, amilyen vagyok, meg akit én is tudok szeretni. Illetve akivel közös érdeklődéseink vannak, vagy akár az ízlésünk is hasonló. Illetve olyan valaki, akiben tudok bízni.

Egyébként a netes társkeresést már teljesen feladtam. Egyszerűen esélytelen bármi is ezen keresztül. A való életben viszont fingom sincs továbbra sem, hogy hol a fenébe meg egyáltalán hogyan tudnék szerezni párt.

Mondjuk a kérdés kiírásra óta szereztem munkát, de esélytelen, hogy bárkit találjak itt. Néhány lánynál bepróbálkoztam, de szokás szerint foglalt mind.

Illetve megpróbálkoztam utcán leszólítással is, szintén eredménytelenül.

Emellett meg mostanra teljesen kedvtelenné váltam minden téren, meg depresszióssá, bár ebben nincs semmi különös.

2016. júl. 1. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!