Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyáltalán nem találok társat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B95 kérdése:

Egyáltalán nem találok társat, a nők kivétel nélkül levegőnek néznek, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
20F

2015. szept. 25. 22:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Marad a net.Előnyös képet tgyél magadról,legyél kedves és közvetlen.
2015. szept. 26. 00:51
 22/32 A kérdező kommentje:
21#: oké. szerintem a jelenlegi kép előnyös, magamhoz képest. Igyekszem kedves és közvetlen lenni, de ez eddig nem volt elég a jelek szerint. :/
2015. szept. 26. 00:53
 23/32 anonim ***** válasza:
78%
Utca: ha budapesti vagy, bátran leszólíthatsz bárkit, mert ha visszautasít, sosem látjátok többet egymást. Gyakorlásnak jó! :)
2015. szept. 26. 07:39
 24/32 anonim ***** válasza:
8%
Netes társkeresőn csak a tökéletes külsejű srácoknak írnak vissza a lányok, átlagos külsővel ne is álmodozz arról, hogy ott becsajozol! A való életben lehet esélyed a csúnya lányoknál, beléd szeretni ők se fognak, de jobb híján lehet, hogy összejönnek veled, amíg nem találnak egy jobb képűt.
2015. szept. 26. 08:12
 25/32 anonim ***** válasza:
26%

Beállhatsz te is az igenhosszú, picsogó nőgyűlölők sorába!

30/F

2015. szept. 26. 08:14
 26/32 anonim ***** válasza:
16%
Örülj neki, legalább nem fogsz 30as korodra eladósodni
2015. szept. 26. 11:39
 27/32 A kérdező kommentje:

#23: Ez még így nem győzött meg arról, hogy jó lenne utcán ismerkedni :D

#24: Na igen, egyelőre én is ezt gondolom :|

#25: Egyelőre nem szeretnék azzá válni, meg az általánosítás amúgy is messze áll tőlem. :D

#26: Ez is egy megközelítése a dolognak. Bár jobban nem lettem tőle. :/

2015. szept. 26. 12:40
 28/32 anonim ***** válasza:

16: Társasházban laksz?

Szerintem sokszor találkozol a szomszéd lányokkal, talán még együtt is utazol velük a liftben. Nem?

Iskolába, munkahelyre, különórára jársz?

Közértbe, barkácsboltba jársz?

Valamiylen háziállatod van?

2015. nov. 3. 09:41
 29/32 anonim ***** válasza:
Nincs veszve semmi :D Értelmesnek tűnsz, már csak egy kis bátorság kéne. Ha visszautasítanak, jön a következő nem kell felvenni, ez van. Majd lesz olyan, aki nem utasít vissza. Egy a lényeg, hogy ne add fel, próbálkozz, mert csak annak van értelme a sajnálkozással nem mész semmire.
2015. nov. 3. 09:44
 30/32 A kérdező kommentje:

#28:

nem.

nem.

nem.

Szoktam menni vásárolni, de oda nem hiszem, hogy bárki is ismerkedni járna. :D

nincs.

#29:

Köszi.

Igen, próbálkozok, de kissé zavar, hogy nem sok sikerrel. :/

2015. nov. 3. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!