Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti kinek hinnetek?! Szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kinek hinnetek?! Szinte kivetel nelkül azt mondjak a baratnöim, hogy a baratom akivel 2 eve együtt vagyok, nem szeret engem csak ARRA hasznal.

Figyelt kérdés
Ö azt mondja, hogy szeret, de nem tud szoros kapcsolatot kialakitani, nem meri magat elkötelezni. Nem tudom, mit tegyek.
2015. aug. 17. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:

aha....

és egész pontosan most milyen a kapcsolatotok?

2015. aug. 17. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
az emberek döntő része aljas..... szerinted melyiknek az esélye nagyobb: hogy a barátod aljas vagy hogy a barátnőid kivétel nélkül? szerintem élvezi veled a szexet és ez így neki éppen jó. én szakítanék ha mindenképp a véleményem kell
2015. aug. 17. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha két év után nem meri magát elkötelezni,akkor tényleg gáz van.
2015. aug. 17. 20:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Hat hetente talakozunk,nalam alszik aztan megy eli az eletet,en nem is akarom megvaltoztatni.Sokszor felhiv,hogy szüksegem van e valamire,hogy vagyok stb.A barataival tenyleg sokszor elmegy sörözgetni,flörtölget mas lanyokkal.Rengeteget dolgozik,ezt tenyleg igy van,mert ismerem evek ota.Tisztaban vagyok vele,hogy ö egy szabadsagot szeretö ember.Nekem mindig megadja a tiszteletet,sokszor megdicser.
2015. aug. 17. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a pasi tud valamit. Igy tartani egy csajt? Ha tele van a zacsi már dobja is szét a lábát, aztán megy mindenki a dolgára. Zseniális.
2015. aug. 17. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Hetente 1x? :)

Ez maximum amolyan táv és szexkapcsolatnak mondható lenne.

Ennek semmi értelme.

2015. aug. 17. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem meri magát elkötelezni?

Mondok valamit, kérdező. Neked fogalmad sincs a szerelemről, ahogyan a barátodnak sem. Egy szerelmes embernek az életében nincsenek, mert nem férnek bele az észérvek. Egy szerelmes ember KÉNYTELEN elköteleződni, egyszerűen nem tud mást tenni. Keresd meg azt a férfit, aki irányt így érzel, és aki szintén így érez irántad.

2015. szept. 25. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha Te azt érzed, hogy szeret, akkor legyen az elég neked! Ne legyen arra szükséged, hogy mindennek a tetejébe még a barátnőid szerint is szeressen.:)
2015. nov. 3. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!