Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Párommal mához pontosan két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hadrianuspopus kérdése:

Párommal mához pontosan két hete voltunk együtt, vettem tesztet mert azt mondták barátnőim hogy leghamarabb két hét múlva tudok tesztelni, de egy oldalon azt olvastam hogy a nem várt előtt 2-3nappal mutatja csak ki a teszt. Tehát?

Figyelt kérdés

Nekem a következő mensi-ig pedig még van 1hét. Szóval akkor most mi az igazság mikor mutatja ki a teszt?

25IU/L -es érzékenységű a teszt!

2014. márc. 29. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:
2 hete voltatok együtt, de még van 1 heted a mensiig. Akkor nagy valószínűség szerint ovuláció előtt 1 héttel történt az aktus, de mivel a hímivarsejteknek igen rövid az élettartamuk, ezért nagyon kicsi az esélye annak, hogy megtörtént a fogantatás.
2014. márc. 29. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:

beágyazódástól 3 nap...az kb. 13 nap (ezért két hét)

nem mindegy, ha van okod aggódni, akkor tesztelj

2014. márc. 29. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 10-es érzékenységű teszt sem mutatott semmit a menstruáció előtt pár nappal. Csak akkor lett pozitív amikor a nemvárt napján csináltam reggel. Addig nekem mind negatív volt. Érdemes valóban megvárni míg megjön, vagy nem jön, mert akkor lehetsz csak biztos az eredményben!
2014. márc. 31. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!