Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerdán voltunk együtt (úgy) a barátommal, ma, (pénteken) már mutathat eredményt a terhességi teszt? Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettából egyet tegnap este, az 5. szemet felejtettem el bevenni.
Figyelt kérdés
Este 9 körül szoktam bevenni, de szerdán este fél 11kor vettem be, csütörtök este elfejtettem bevenni (annyira fáradt voltam, nagyon hamar elaludtam) és péntek reggel, (ma) 9 óra 40 perckor vettem be a kimaradt szemet. Nagyon ideges vagyok, mert fiatal vagyok és nem szeretnék babát. Mikor tesztelhetek szerintetek? Lehetek terhes szerintetek?2014. jan. 31. 10:26
1/11 anonim válasza:
aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.
2/11 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor a teszttel még várok. Igen, rendesen szedem, de azt olvastam interneten, hogy akkor a legkockázatosabb, ha valaki az első héten hagy ki egy fogamzásgátló tablettát.
Emiatt estem nagyon kétségbe.
2014. jan. 31. 10:47
3/11 anonim válasza:
ha nem vetted be rendesen minek kellett bespriccelni?
4/11 A kérdező kommentje:
Szerdán voltunk együtt és csütörtök este felejtettem el bevenni, de ezt már a kérdésben is leírtam.
2014. jan. 31. 11:03
5/11 anonim válasza:
és pótoltad? mert azt olyankor pótolni kell..
6/11 anonim válasza:
ja, látom, h igen, akkor meg nincs gond.
7/11 A kérdező kommentje:
Ha a kérdést sem érted, akkor légyszi ne szólj hozzá. Ezt a második hozzászólónak írom.
2014. jan. 31. 11:08
8/11 Költőnő? válasza:
nekem a reggeli tabiszedés vált be...
anno délután kezdtem, de itt voltam, ott voltam, este szintén...
reggel (délelőtt) az egy viszonylag fix időpont számomra).
Egyébként valóban két hét kell a tesztnek általában és ha amúgy előtte valóban rendszeresen szedted egy ideje, nem hinném, h gond lehet.
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Remélem tényleg nem lesz semmi baj.
2014. jan. 31. 11:59
10/11 anonim válasza:
Pótoltad a tabit időben, úgyhogy nem kell félni. Teszt leghamarabb két héttel utána mutat ki valamit/azon a napon, amikor meg kéne jönnie, de nem jön. Minden esetben reggeli vizeletből érdemes tesztelni, de nem valószínű, hogy erre sor kerül. :) Ne idegeskedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!