Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem találok társat, a nők kivétel nélkül levegőnek néznek, mit tehetnék?
Ha nagyon soknál próbálkozol ,lehet hogy egyszer csak találsz egyet akinek pont te kellesz.
Nézd meg a Való Világot, ott még a legnagyobb lúzereknek is van legalább 200 rajongója, mert 2 millió ember nézte azt a műsort, és abból volt 200 akinek bejött. Szóval fel a fejjel, próbálkozz be rengeteg lánynál , a nagy számok törvénye alapján így nőni fog az esélyed.
10#: Külsőre átlagosnak tartom magam. Nem vagyok kifejezetten vonzó, vagy legalábbis nem tartom magam annak.
Az mondjuk tény, hogy elég bátortalan vagyok.
Utcán még nem szólítottam le senkit - valahogy az egész szituáció olyan abszurd lenne nekem, hogy csak úgy vadidegen embert, aki biztos megy a dolgára, és nem ér ra a hülyeségeimre, csak úgy leszólítsak. Más alkalmat meg nemigen tudnék mondani ismerkedésre.
tl;dr: Az ismerkedés lekorlátozódott a netre.
Csakogy jóformán senki nem reagál az üzeneteimre - egyébként több társkeresőn is fent vagyok, és próbálkozok ezerrel, "na majd hátha ő lesz az igazi" alapon.
Mast nagyon nem tudok írni még ezen kívül.
11#: Egyelőre kénytelen vagyok ezt hinni.
Mindenesetre sok sikert neked is. ;)
#12: Igen, ezt csinálom, próbálom nem feladni, és akinek csak tudok, írni - eddig mondjuk eléggé sikertelen a dolog.
17#: Magamat. :v
Amint épp nem talál társat
19#: A suli nem aktuális, mivel a szakmámban nem sok nő van. (konkrétan semennyi).
Ismerősök ismerőseim közül meg nem ismerek olyat, akivel ismerkedhetnék.
Sportolni nem nagyon szoktam, a szórakozóhelyek meg nem az én világom, oda amúgy maximum másvalakivel mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!