Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B95 kérdése:
Egyáltalán nem találok társat, a nők kivétel nélkül levegőnek néznek, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
20F2015. szept. 25. 22:54
1/32 anonim válasza:
Az ilyen kérdések kiírásánál az a trükk, hogy nem írod ki a nemed. Mert ha férfiként teszel fel egy kérdést itt, akkor a sok pszichopata azonnal elküld téged az anyádba, bármiről is legyen szó.
2/32 anonim válasza:
gazdagodj meg vagy legyél bunkó
3/32 A kérdező kommentje:
1#: Na majd kiderül. :D
2#: Ezzel az a gond, hogy semmi ötletem a meggazdagodáshoz, illetve olyan nőt se akarok, aki csak a pénzre utazik.
Másrészt a bunkóság nagyon messze áll tőlem alapvetően.
Persze tudok bunkó lenni, nem arról van szó, de ahhoz velem is bunkónak kell lenni. :D
2015. szept. 25. 23:00
4/32 anonim válasza:
Egyél babot és fingj az orruk alá. Na azt észre veszik.
5/32 anonim válasza:
Itt nők is vannak ezzel ugyanígy.Ha találsz hasonló kérdést,írj rá a nőre,hátha bejöttök egymásnak.Amennyien itt ezt kiírták,már társkeresőt lehetne indítani.
6/32 A kérdező kommentje:
#4: Nem pont ilyen értelemben szeretném, hogy észrevegyenek. :D
De azért köszi a javaslatot, még fontolóra veszem. :DD
2015. szept. 25. 23:02
7/32 A kérdező kommentje:
#5: 1x-2x megpróbáltam, csakhogy még ők is levegőnek néznek, semmit se reagálnak a válaszaimra.
Komolyan mondom, már csak a homlokomra kéne felírni, hogy "LEVEGŐ". :/
2015. szept. 25. 23:03
9/32 A kérdező kommentje:
#8: Nem tudom, ezért tettem fel a kérdést.
2015. szept. 25. 23:06
10/32 anonim válasza:
Írj valamit magadról bővebben,hogy kiderüljön mi lehet a gond.A való életben leszólítod őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!