Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi gerinctelen ember?
ismerkedés jól halad a dolog vagyis úgy érzed.. kellően érdeklődik a partnered te szívesen beszélsz vele érzed h lassan találkozhatnátok nem kérdezel rá konkrétan, csak be be dobsz néha ilyen beszólásszerű célzásokat...
Aztán többet nem ír, vagy ami még jobban kicsapja a biztosítékot 1 szavas 3-4 betűs válasszal letud mindent...
MIÉRT?
Lenne egy elég erős tippem, hogy kikre gondolsz a kommunikálhatatlan emberek alatt, de inkább nem nevezem meg őket, mert nem akarok egy 6 oldalas vitát...
Amúgy meg az anonimitás az egész alapja. Nem kell attól tartani, hogy bármit is számon kérnek rajtad, így ha akarod, akkor a beszélgetés közepén is leléphetsz.
nem az itteni beszélgetésről van szó azon nem akadok ki...
fb beszélgetés képküldözgetés flört meg minden volt...
neki nem volt jó a találka új suli elmondása szerint családi gondok stb most már kezdett el rendeződni a helyzet h ráérne... de erre ez van... :D
Ha valakivel nem akarok beszélgetni ha keres készséggel válaszolok, de én nem igazán keresem a társaságát nem érdeklődök, de ha ismerkedési céllal keres elregélem h nekem más tetszik... nyílt lapokkal...
na, hogy kapj egy hasznos választ:
mert ha úgy érzem nem alakult ki szimpátia, de a pasi mégis erőlteti hogy találkozzunk (holott esetleg nem is tudunk miről beszélni, csak ő ezt nem fogja fel) akkor nem fogom mondani neki hogy bocs de ne beszéljünk, mert (az esetek 99%ban) NEM ÉRTI. és elkezd győzködni, hogy de, meg kifogásokat keres hogy jajj ő neten nem tud beszélni stb stb... felesleges, kínos és kellemetlen. időpazarlás.
így kezdem érteni a dolgot...
túl teszem magam a dolgon csak mikor sorozatban jön a szar lehangol a dolog...
Elég erős vagyok felállok és megyek tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!