Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi gerinctelen ember?
ismerkedés jól halad a dolog vagyis úgy érzed.. kellően érdeklődik a partnered te szívesen beszélsz vele érzed h lassan találkozhatnátok nem kérdezel rá konkrétan, csak be be dobsz néha ilyen beszólásszerű célzásokat...
Aztán többet nem ír, vagy ami még jobban kicsapja a biztosítékot 1 szavas 3-4 betűs válasszal letud mindent...
MIÉRT?
köszönöm a gyökér válaszod :D
keresem még kicsit a poént aztán elsírom magam h nincs...
netes ismerkedéstől mit vársz? talált érdekesebbet, vagy meggondolta magát. Ha már randi után tűnik el az más, de ha még nem kérdeztél rá konkrétan csak célozgattál akkor tessék, itt a válasz: nem akar találkozni.
Lehet hogy túl sokáig húztad és azt gondolta, nem vagy komoly.
vagy ki tudja.
én úgy gondolom ha már dumálgattunk annyi emberség lehetne benne, h ne haragudj nincs kedvem veled többet beszélgetni...
de csak puff eltűnik mint Potter a köpeny alatt...
Ez a trendi viselkedés,velem is jóformán mindenki ezt csinálja.Add fel vagy lépj tovább és próbálkozz addig amíg találsz egy olyat aki nem csinálja ezt veled.
Eleinte engem is idegesített,de már tudom,hogy ez a módi.
Te még nem hagytál senkit lógva?Hogyan szoktál kiszállni egy beszélgetésből amikor neked nem jön be a partner?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!