Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gazdag, csinos, okos, több diplomás nyelveket beszélő, nagyon szép csajnak, nehezebb találnia megfelelő társat?

Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 22:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Gábor Dénesen Dunaújvárosban"

Kimaradt egy "vagy".

2015. szept. 23. 23:00
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

Azért súlyos problémák vannak itt egyeseknél. Felmerül egy elméleti kérdés egy többdiplomás nőről, és azonnal jön a hisztiroham, mintha megrendelték volna. "Biztos bölcsész, értéktelen szar, ilyen diplomája bárkinek lehet! Szutyok szar vagy, kisanyám, semmit nem érsz!" És így tovább...

Környezetetek érdekében keressetek már fel egy brutál pszichiátert! Mielőtt még kárt tennétek valakiben.

2015. szept. 24. 04:03
 23/27 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon jó egyetemre jártam, ugyanoda, ahol a munkanélküli mérnök barátaim! Az egyik legjobb műszaki képzés az országban!

Szóval mint írtam, nem adnak észt a diplomával. Főleg nem gyakorlatiasságot, életképességet és talpraesettséget. Olyan tudást adnak, amit ha ügyes vagy, nagyon jól ki fogsz tudni használni a nagybetűs életben. Legyél mérnök, bölcsész, orvos, jogász... Mindegy. Ha béna tutyimutyi vagy, úgysem lesz belőled semmi.

És az előző hozzászólónak tökéletesen igaza van. A kérdés nem az volt, hogy milyen diplomája lehet egy nőnek.

Nem a sztereotípiákat kellene itt felsorolni.

2015. szept. 24. 16:12
 24/27 anonim ***** válasza:
60%

Nehezebb... Az én tapasztalatom az, hogy a férfiak meglepődnek és kapásból hátralépnek két lépést, ha arra terelődik a téma, hogy mivel foglalkozom, esetleg milyen végzettségem van. Éppen ezért azt gondolom, hogy hasonló beállítottságú, mondhatni szakmabeli párt érdemes találni. Lehet, hogy nagyok az elvárásaim, de egy intelligens emberre vágyom magam mellé, aki tudja kezelni a munkámmal járó stresszt, ami esetlegesen rá is kihat. Aki kapásból meghátrál, amikor elmondom mivel foglalkozom, azzal nem tudok mit kezdeni. Ismerem, tapasztaltam, nem szül semmi jót. Határozott, karakán, intelligens emberre van szükségem és nehéz ezt az illetőt megtalálni. Lehet, hogy az elvárásaim azt eredményezik, hogy egyedül halok meg, de akkor így jártam...

Mellékesen megjegyzem, csak hogy a vitába bekapcsolódhassak, egy kis vidéki főiskolán szereztem a mérnök diplomámat és gyakorlatilag azonnal sikerült elhelyezkednem. Sőt, azóta felmondtam és egy jobb munkahelyre szerződtem. Közben mesterképzésbe kezdtem a BME-n, ahol saját megítélésem szerint próbálnak színvonalas képzést adni, csak nem nagyon sikerül. Az elméleti sík biztosan kiváló, de a gyakorlatban nulla tudást ad. Én bátran kitudom jelenteni, hogy semmilyen plusz gyakorlati tudással nem lettem gazdagabb a 1,5 év alatt sajnos, tehát sokkal többre becsülöm az alapdiplomámat.

A lényeg, hogy kis fősulis diplomámmal középvezetői állásom van, amit imádok! Magánéletem pedig gyakorlatilag nincs... :D De türelmes vagyok!

2015. szept. 26. 18:53
 25/27 anonim ***** válasza:

Igen. Több okból is.

- az ember sajátossága, hogy amit le tud tenni ő maga az asztalra, azt elvárja a másiktól is... nem feltétlenül tudatosan, hanem inkább tudattalanul, mert úgy nagyobb az esély rá, hogy hasonlóan gondolkoznak és egy szinten vannak az élet többi területén is... így nyilván ő sem egy max. érettségivel rendelkező kulimunkást keres. Így pedig akikből válogathat, azoknak a száma jelentősen lecsökken. És ugye azoknak sem mindegyikéhez vonzódik

- a férfiak is megriadnak egy ilyen nőtől... gyakran attól is, ha ezek közül egy téren kiemelkedő, nemhogy az összesben... főleg a jól fizető munka és az átlagon felüli intelligencia lehet riasztó, mert vagy kisebbségi komplexusai vannak a férfinak mellette, és szégyelli, hogy nem ér fel hozzá, nem fogja magát eléggé férfinak érezni, vagy ciki a pasasnak, hogy egy társaságban a nő messze felültündükli őt a tudásával (sok férfi van, aki kb. olyan nőt keres, hogy ne legyen olyan buta, hogy ciki legyen vele megjelenni, de legyen annyira buta, hogy mellette ő kifejezetten okosnak tűnjön)

2016. máj. 4. 13:10
 26/27 anonim ***** válasza:

Amúgy meg bölcsészek és reálosok között is vannak olyanok, akiknek nem adtam volna diplomát a kezébe. Sok olyan reálost ismerek, akik úgy bukdácsolták végig az egészet... igen, vegyészkaron is végzett már olyan, aki nem ért a szakjához, és akinek a hajfestés meg a műköröm fontosabb volt, mint a tanulás.

Mondjuk én nyelvszakra jártam bölcsészszakra, oda van rálátásom jórészt, de a csapat többsége kifejezetten intelligens és érdeklődő volt. Az meg, hogy minden bölcsésznek min, kell, legyen 2 felsőfokja... hahaha. A bölcsész beállítottsággal nem jár együtt az érzék a nyelvtanulásra. Rengeteg olyan szakmájában elismert bölcsész van, aki nem beszél 6 nyelvet. És sztem ugyanúgy ciki reálosként is nem beszélni legalább egy nyelvet normálisan, mert akkor igényes munkája sosem lesz... hogy olvassa el a legújabb kutatásokat? Google Translate-tel?

2016. máj. 4. 13:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen! Nyílván az átlag embereknek nehéz az élet. Dejó hogy nem abban a mocsárban evezek ahol Ti - általánosító általánosok éltek! ;D
2016. máj. 4. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!