Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez tényleg így van, mégse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg így van, mégse veszi ezt komolyan sok lány/nő, de miért?

Figyelt kérdés

A facebookon írta ki ezt a szöveget egy lány, totál igaza van, mégis nagyon sok lány nem követi ezt az útmutatást, de miért?

Idézem:

"lányok ha komoly kapcsolatot akartok ami nem csak 1-2 hetes

akkor ne valami full jopasit keressetek mert körülöttük mindig ott van 100 nő és 1 kapcsolatot se fognak komolyan gondolni úgyse lesznek hűségesek főleg hogy ha minden csaj a pasitokért van oda akkor felejtsétek el hogy csak ti kelletek neki úgy se fogja őket elutasítani engem nem is érdekelnek az ilyen pasik mert tudom hogy az összes milyen mondani lehet bármit de ha éppen nem vele vagytok ki tudja miket csinál egy másik nővel :))"

2015. szept. 21. 21:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%
A női logika csodálatos dolog. Mint ennél a kérdésnél is látszik, értelmet nem kell keresni benne. Buták, de legalább őszinték.
2015. szept. 21. 22:56
 22/29 anonim ***** válasza:
34%
A nôk ösztön lények, csalfák, hazugok, és az élet legtöbb területén az érzelmeikkel gondolkodnak, és hoznak döntést. Számukra férfiak 80% selejt, ergo a maradék 20% (akik közül sok a paraszt rosszfiu, mert hogy arra vizesednek) gyakorlatilag bármit megtehetnek. Egyébként a fenti megállapításra szinte minden nô rájön, hiszen amíg a fiatalságukat a parasztra fecsérelték, és sokszor pofára estek, ezután ha közelednek a 30 felé, akkor váltanak a maradék 80%-re mert hát az izgalmas rosszfiunak már csak a tini punci dukál( és a csajok f.snak is az idô mulásátol). Ekkor jôn a megalázott kiéheztetett szerencsétlen, akinek azt hazudják hogy szeretik,bumm jôn a boldogtalan házassság, ahol a hölgy csak a haragját vezeti le a férfin, hogy már nem macsó reszeli.(ezért is van annyi agresszív elhizott házas nô, és válás) Más szóval kommentelô csak egy okos nô, aki leirta a nôi agy müködés képtelenségét.
2015. szept. 21. 23:28
 23/29 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem a hűség 2 részből áll.

- 1 az érzelmi részéből: amikor szeretek valakit, és szerelmes is vagyok belé - főleg első 1-2 év - és szeretettel vagyok felé, és szeretve maradok mellette.

- 2 értelmi részről: Amikor tudom, és elfogadom, és felfogom, hogy a páromnál biztos hogy van szebb, okosabb, kedvesebb, aranyosabb, bölcsebb, dögösebb, hűségesebb, odaadóbb, vagányabb, oltalmazóbb, stb, s !ennek ellenére! kitartok mellette!

Miért írtam le az én definícióm a hűségről? Mert ha egy ember - és direkt nem férfit, nőt írok! - komoly, és hosszan tartó kapcsolatot keres, akkor valahogy hasonlóan tart ki a másik mellett, jóban, és rosszban!

Ha pedig már a jóban rosszban feljött: Sok kapcsolat azért is szakad meg, mert nem tisztelik egymást, nincs érdeklődés a másik felé - egyébként ilyenkor kár is elkezdeni egy kapcsolatot! :D -

Ami ezután előfordulhat, az a problémamegoldás. Röviden: egy problémát nem megkerülni, átlépni, s ezáltal szakítani kell... Ha szereted a másikat, leülsz vele, és megbeszéli az ember, értelmes módon, s nem átverve a másikat kikacsingatva bebiztosítva kilökjük magunkat a megunt ember szívéből.

példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Persze, nehéz komoly kapcsolatra vágyót találni... Miért? mert senki nem bízik a másikba, mindenkinek sebezték meg már a szívét, és sokan vannak úgy, hogy inkább laza kapcsolatba tolják a pénzváltóipart...

24/F...

2015. szept. 22. 00:39
 24/29 Fish1 ***** válasza:
70%

Szerintem a fent idézett szöveget egy olyan lány írta, aki éppen pofára esett, és most világfájdalmában az összes "jó pasira" haragszik. A jó pasi relatív fogalom, kinek ez jó, kinek más. Egy embert nem lehet kizárólag a külsejéről megítélni, "jó pasik" között is vannak hűségesek, ugyanakkor "átlag pasik" között is vannak, akik átverik a nőket. (Ez ugyanúgy igaz a nőkre is.)

Attól, hogy valaki körül ott van 100 nő, az nem jelenti azt, hogy a pasi érdeklődik is utánuk. Ha szerelmes, akkor egész biztosan nem. A lány, aki kiírta a fentit, szerintem önbizalomhiánnyal is küzd és másokban sem bízik. Valószínűleg féltékeny is.

Tudja, hogy milyen az összes pasi? Komolyan? Ismeri a világon élő több milliárd pasit személyesen? :) Az a helyzet, hogy ez a lány saját magát sem ismeri, nemhogy másokat néhány cselekedete alapján...

2015. szept. 22. 02:00
 25/29 anonim ***** válasza:
62%
Micsoda megmondóember lehet az a csaj, aki ilyet kiír... :"D
2015. szept. 22. 02:00
 26/29 anonim ***** válasza:
77%

Húúú, micsoda bölcsesség....egy 15 évestől igen, talán az :DD

...de felnőtt nőtől ez nagyon gyerekes, ilyet csak sértődöttségében ír ki az ember meg súlyos önbizalomhiány esetén. Mekkora önbizalomhiány kell ahhoz, h azt gondoljam, a pasimnak, aki velem van, engem válaszott, mindenki más kell, csak én nem? Biglol.

Ezt a csajt csak a csúnyácska pasik fogják értelmesnek gondolni ezért a kiírásért, mert ők ö

2015. szept. 22. 09:46
 27/29 anonim ***** válasza:
4%

#22 Ez tényleg így van. Jól látod. :D

Ettől független, szerintem, igaz nem kis szerencsével, de alakulhatnak jól a dolgok a maradék 80%-nak is.

2015. szept. 22. 11:40
 28/29 anonim ***** válasza:
48%
Valszeg csak valahol olvasta ezt az szöveget a csaj, megtetszett neki és megosztottta. De nem hinném hogy valójában komolyan is gondolná. Nekem is van olyan kolleginám aki csomószor ilyen szerelmes és kedves srácra vágyakozó hülyeségeket posztolt ki. Aztán mégis olyan válakozóval jött össze, aki nem becsüli meg a csajt.
2015. szept. 26. 17:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Jezus, most a csunya pasiknak felcsillant a szemuk... a kerdezo is bizonyara vagy bunronda vagy egyeb okokbol kifolyolag sikertelen a parkapcsolatok teren, es a felszines noket meg a jo pasikat okolja erte...
2016. márc. 31. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!