Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így van, mégse veszi ezt komolyan sok lány/nő, de miért?
A facebookon írta ki ezt a szöveget egy lány, totál igaza van, mégis nagyon sok lány nem követi ezt az útmutatást, de miért?
Idézem:
"lányok ha komoly kapcsolatot akartok ami nem csak 1-2 hetes
akkor ne valami full jopasit keressetek mert körülöttük mindig ott van 100 nő és 1 kapcsolatot se fognak komolyan gondolni úgyse lesznek hűségesek főleg hogy ha minden csaj a pasitokért van oda akkor felejtsétek el hogy csak ti kelletek neki úgy se fogja őket elutasítani engem nem is érdekelnek az ilyen pasik mert tudom hogy az összes milyen mondani lehet bármit de ha éppen nem vele vagytok ki tudja miket csinál egy másik nővel :))"
Egyáltalán nem értek egyet ezzel az állítással. Azért mert valaki szereti a nőket, szereti a szex, még nem jelenti, hogy egy kapcsolatban nem hűséges és odaadó.
Végtelenül ostobának tartom a lányt, aki kiírta ezt. Semmit sem tud a férfiakról és még sok sok kapcsolata lesz, mire megtalálja az "igazit".
"Mégis, kérdem én azt nőként, hogy ki számít "full jopasinak"?"
Helyesek,jóképűek, macsók,partiarcok stb...
Komolyan nő létedre nem tudod, kikhez vonzódsz?!...
Ha egyszer elkovetek valami fobenjaro bunt, akkor kinozzanak akarmivel csak ezekkel a semmitmondo, ostoba facebook kiirasokkal.ne, mert akkor vigyorogva torom magam kerekbe.
Azok a lanyok akik ilyeneket irnak ki facere altalaban feltunesi viszketegsegben szenvednemlk. Majd ok megmutatjak minden face lakonak hogy mekkora fonyeremenyek, csupa deru báj es ereny...ahha...okeeee. Ezzel csak az a baj, hogy olyan sotetek mint az ejszaka
A ronda pasi mivel jobb? Az csak azért nem csinál ki tudja miket más nőkkel, mert nincs rá lehetősége, nem azért, mert ne vágyna rá. A "csúnya de rendes" pasik a legrosszabbak mert a rendességük általában csak álca, hogy ha már a külsejükkel nem, valamivel legalább találjanak egy lányt.
Akkor már inkább választok egy jóképű de hűtlen pasit, mint egy rondát és álszentet :D
:D ugyan màr kérdező, nyilván tudom,hogy kihez vonzódom. A kérdés csak az,hogy vajon megállja-e a helyét a te feltételezésed. És nem.
Vonzódtam én már csendes,visszafogott sráchoz. Vele voltam több mint két évig.
Vonzódtam "mácsóhoz", de ott,ha ő kapcsolatban van,akkor ott hűség és őszinteség van.. Egyetértek a 13-as válaszolóval.
Ahogyan az utolsó válaszolóval is.
Minden ilyen kérdésnél kiderül a valóság mindig az a helyzet. :)
Tök egyszerű a helyzet, a nők válogathatnak kedvükre,mert miért ne és mert megtehetik.
A férfiak közül meg aki nem született jóképűnek,az haljon meg örökre egyedül,mert egy nő sem vonzódik hozzá.
És ez a valóság sajnos manapság,ez a szomorú. :/
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!