Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A híres női logika?
Egyrészt: női logikát kérsz számon, mikor egy kislánynál próbálkoztatok.
Másrészt: vannak nők, akik szeretik, ha leszólítják őket, mások meg nem. Tőlem még például soha senki nem hallhatott olyat, hogy rinyáltam volna, hogy nem mernek leszólítani, mégis mintha rajtam is számon kérnél olyasmit, amit én sosem állítottam.
Akkor lenne jogos a kifakadásod, ha olyasvalakit szólítanál le, aki rinyált ez ügyben.
"A nők állandóan rinyálnak, hogy senki sem meri őket leszólítani."
Nem tudom, én inkább pont a másik végletet szoktam hallani, miszerint rohadtul unják, hogy mindig bepróbálkozik náluk valaki.
19-es: 3as vagyok
Pont erre akartam rámutatni, hogy némelyik csaj nem tudom elképzelni, hogy akkor hogyan szeretne ismerkedni. Igaz, munkahelyet is kihagytam, jó észrevétel.
Akik így vélekednek, azok kb. arra várnak, hogy egy Lazar Angelov testű férfi egyszer csak megáll a házuk előtt egy Q7-essel, és szerelmet vall neki, és egész életében eltartja, főz, mos, takarít helyette, neki meg csak néhanapján szét kell tenni a lábát meg el kell mennie vásárolgatni új ruhákat meg cipőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!