Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha kiderülne, hogy valamelyik híres GYK-s személy a közvetlen szomszédotok?
Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 00:48
1/25 anonim válasza:
Itt vannak híres személyek?Legalább tetted volna idézőjelbe.
2/25 A kérdező kommentje:
Híres akit mindenki ismer itt a közösségen belül, nem kell semmit idézőjelbe tenni.
2015. szept. 9. 00:53
3/25 anonim válasza:
Attól függ melyik szomszédom. Lehet, hogy megba_sznám, de az is előfordulhat, hogy véletlenül pont az ablak előtt botlana meg...
4/25 anonim válasza:
Én már attól is megijednék, ha valamelyik itt élne (Csepel) :D
5/25 anonim válasza:
meglepődnék! jó kis teleregény lenne gyk szomszédok :D ámítástechnika visszeres törpicsek jó lenne szomszédnak :D
6/25 anonim válasza:
Úristen! Bennem most tudatosult, hogy egy ilyen személlyel lakom együtt! :O :O :O
7/25 anonim válasza:
Ki számít híresnek itt? :) Ha valaki csinos nő lenne, lovagolna rajtam, és közben gyik-eznénk. ;D
8/25 A kérdező kommentje:
#7 Te!
2015. szept. 9. 01:11
9/25 anonim válasza:
Pár éve egy sráccal RPG-ztem online egy szerveren hónapokon át, és kiderült, hogy két utcával odébb lakik. Jót söröztünk még aznap este. Egy itteni nővel nem biztos, hogy összefutnék ugyanilyen helyzetben, mert leharapná a... szóval a fejemet.
10/25 anonim válasza:
Hááát, ha az a szomszéd,aki 1.5 éve rám hívta a rendőröket,mert kicsit, szolidan buliztunk na,akkor hát...mit is tennék?
Semmit.
Le se xarnám, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!