Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként muszáj elfogadnom, hogy csak nálam rosszabb kategóriájú párom lehetne?
A nők ugye mindig maguk fölé választanak, mert megtehetik. Nagy rájuk a kereslet, és a pasik kevésbé felszínesek.
Nekem is lehetett volna barátnőm, de mivel átlagos pasi vagyok, ezért ezek a lányok eléggé átlag alattiak voltak.
Félreértés ne essék: nem "jócsajokat" szeretnék, mert tudom, hogy semmi esélyem rájuk. De átlagos lányok közül is sokan szoktak tetszeni.
Ez a tegnapi randimról jutott eszembe. Akivel lehetne komoly kapcsolat, az sajnos átlag alatti és nem tetszik.
"sajna már kinőttem a képküldözgetősdiből. Nincs semmi értelme."
Rendben, de akkor nem tudom minek tetted fel a kérdésedet. Költői kérdést légyszi ne a gyakorin tegyél fel, vagy ha meguntad ezt a kérdést, akkor zárd le, hogy ne gondolkozzunk feleslegesen a te problémádon. Köszi.
Úgy bírom az ilyen embereket, mint te. Mindig azok mondogatják ezt a valóság dumát, akik semmit se tudnak a világról és ránk akarják erőltetni a sivár világnézetüket.
Látom még mindig nem fogtad fel, amit egy páran írtak neked, hogy nincsenek kategóriák és olyan se hogy fölöttük választanak párt, mert mindenkinek más az ízlése, ezt miért olyan nehéz felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!