Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként muszáj elfogadnom, hogy csak nálam rosszabb kategóriájú párom lehetne?
A nők ugye mindig maguk fölé választanak, mert megtehetik. Nagy rájuk a kereslet, és a pasik kevésbé felszínesek.
Nekem is lehetett volna barátnőm, de mivel átlagos pasi vagyok, ezért ezek a lányok eléggé átlag alattiak voltak.
Félreértés ne essék: nem "jócsajokat" szeretnék, mert tudom, hogy semmi esélyem rájuk. De átlagos lányok közül is sokan szoktak tetszeni.
Ez a tegnapi randimról jutott eszembe. Akivel lehetne komoly kapcsolat, az sajnos átlag alatti és nem tetszik.
A Lelkét figyeld, ne a testét.
Ha a Lelke megszólít és te boldoggá teszed, megszépül melletted.
Arra gondoltál már, hogy ugyanannyi nő van mint férfi?
Ha kb. azonosan oszlanak el szépség tekintetében, akkor matematikailag is lehetetlen hogy az összes átlag alatti lány is átlag feletti fiút válasszon. Korábban elfogynak az átlag feletti fiúk.
Mi az átlag alatti?
Tudod, ilyenkor szomorodom el, hogy tényleg esélytelen vagyok egy párt találni, aki úgy fog engem szeretni, ahogy vagyok, és azért fog szeretni, mert beleszeret a lelkembe, a személyiségembe, ezáltal fog engem szépnek látni. Szomorú, hogy te is így állsz a dologhoz, ezért vagy magányos te is...
Igen. A lányok csak a saját kategóriájuk feletti pasival állnak szóba.
#3 Nem igaz, a huszonéves korosztályban kb. másfél-kétszer annyi a férfi, mint a nő.
"a pasik kevésbé felszínesek.
...
ezek a lányok eléggé átlag alattiak voltak."
Ennyit a felszínességről.
#5, milyen statisztikai adat szerint van kétszer annyi huszonéves férfi, mint nő?
"#3 Nem igaz, a huszonéves korosztályban kb. másfél-kétszer annyi a férfi, mint a nő."
F.szság:)
2011-es adatok szerint 20-29 éves korosztályban 627277 férfi van és 602259 nő. Akárhogy is számolom, ez bizony nem 1,5-2-szeres különbség...
"milyen statisztikai adat szerint van kétszer annyi huszonéves férfi, mint nő?"
Szét kell nézni bárhol: utcán, tömegközlekedésben, szórakozóhelyeken. Mindenhol sokkal több férfit láthatsz a fiatalok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!