Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb? Miért az a rosszabb, amelyik szerinted? 22n
a) ha megcsal a párod szexuálisan de veled van, kitart melletted, tehát ebből te mit sem sejtesz, érzel meg;
b) ha nem csal meg, csak szeretne mással lenni, másra vágyik, máshoz húz, érzelmeket táplál titkon más iránt, de kitart mellletted, tehát ebből te mit sem sejtesz, érzel meg.
A b. sokkal rosszabb. Az a. esetben csak szex van a másikkal, a b. esetben viszont érzelem.
Az a. eset lehet egyszeri hiba, elcsábulás, megingás, a b. esetben viszont már érzelmekről beszélünk és ha még nem történt is semmi, ez sokkal erősebb kötelék, mint csupán a szexuális vágy.
De természetesen mindkettő egyformán megalázó, csak az a. szimpla testi gyönyör, a b. pedig már a lélekről, az érzelmekről szól.
Az a helyzet, hogy b típusnál el lehet követni mindent, hogy ne érezze meg a másik, de meg fogja. Ezt nem lehet eltitkolni. Ennek ellenére nehéz a szitu, mert én amikor így voltam kitartottam és helyrehoztam a kapcsolatot, még 3 évig együtt voltunk, exem meg félrekefélt az első adandó alkalommal egy ilyennél...
Amúgy a megcsalás az megcsalás, b-vel akkor van a baj, ha nincs elhatározás, hogy túlteszi magát az illetőn, mert anélkül esélytelen helyrehozni egy kapcsolatot és csak a másik idejét rabolja. De ha már ez van, és szakítás is, legalább annyi legyen benne én akkor is azt mondom, hogy nem kefél félre. Az a kategória meg egyszerűen undorító és azt a még gyengébb emberek teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!