Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, most komolyan csodálkozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, most komolyan csodálkoztok, hogy ezek után nem válaszolnak a lányok a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Eddig szinte akárhányszor elküldtem egy elutasító levelet (hozzáteszem, normálisan megfogalmazva), mindig érkeztek a válaszok, hogy "Dehát miért?", "Legalább próbáljuk meg!", és társaik. Miért nem lehet elfogadni, hogy a nem az nem? Tényleg úgy gondolja valaki, hogy egy elutasító válasz után még kialakulhat valami, vagy meggondolja magát a lány?

2015. szept. 19. 22:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

én pl nem birom a tudatot, hogy csak hozzászólok, és már rögtön eldönti, hogy "nem, sőt nincs az az isten"

egyébként meg volt már olyan, hogy egy szia -ra rögtön jött az elutasítás. Majd egy hónap múlva megint irtam, beszélgetés lett, és találkozóba bele is ment volna (csak én aztán meg azt mondtam, hogy egy ilyen felületes ri banc meg sem érdemli, hogy ismerjen)

2015. szept. 20. 01:47
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem csodálkozom. Amilyen a szellemi színvonalad, tőled ennyit várhatnak a pasik.
2015. szept. 20. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!