Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, most komolyan csodálkozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, most komolyan csodálkoztok, hogy ezek után nem válaszolnak a lányok a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Eddig szinte akárhányszor elküldtem egy elutasító levelet (hozzáteszem, normálisan megfogalmazva), mindig érkeztek a válaszok, hogy "Dehát miért?", "Legalább próbáljuk meg!", és társaik. Miért nem lehet elfogadni, hogy a nem az nem? Tényleg úgy gondolja valaki, hogy egy elutasító válasz után még kialakulhat valami, vagy meggondolja magát a lány?

2015. szept. 19. 22:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod, hogy nem zaklatták,azt a nő ismerősömet? Biztos zaklatta valaki már szegényt :(
2015. szept. 19. 23:45
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Bár remélem még nem zaklatták, mást felőlem zaklathatnak, őt ne! :)
2015. szept. 19. 23:45
 13/22 anonim ***** válasza:
48%
Minden nőt zaklattak már ilyen-olyan formában, mióta népszerű lett az internet. Akár Facebookon, totál ismeretlenek.
2015. szept. 19. 23:46
 14/22 anonim ***** válasza:
98%

Én régebben próbálkoztam, sokszor vissza sem írtak nekem. Nagyon kevés lánytól kaptam választ. Az egyik azt írta hogy nem keltettem fel az érdeklődését, nem vagyok az esete. Felfogtam megköszöntem hogy őszintén elmondta és ennyi. Volt olyan amelyikkel 2 levélnél többet váltottunk, eleinte megmondta hogy nem csak a külsőm érdekli hanem a belsőm is, tett fel pár alapvető kérdést hogy ki vagyok, mi vagyok, mi a hobbim, mivel töltöm a napjaimat, mivel foglalkozok, mik a terveim stb... Csupa általános témák oda vissza. Nem dolgozom valami hű de nagy munkakörbe ezt ő maga is felfogta független attól hogy én csak szakmunkás vagyok egy gyenge érettségivel és egy gépkezelői szakmával ő meg egyetemi végzettséggel dolgozik irodába és idősebb is nálam 3 évvel. Ezzel sem volt gond, mondta hogy nem a végzettség alapján keres magának párt. Viszont ha jól emlékszem az 5. levél után amikor már arra ment a téma hogy mi volt az előző kapcsolataimmal akkor őszintén leírtam neki hogy még nem volt barátnőm és hogy még szűz vagyok, akkor voltam 21 éves. Akkor jött is rögtön teljesen más stílusban az elutasító válasz hogy akkor tárgytalan a dolog és ennyi. Akkor jogosan kérdeztem hogy miért mert érdekelt a dolog hogy most mi a konkrét oka főleg ennyi levél után. Utána napokig semmi válasz, picit szomorú voltam miatta mert nagyon megfogott valamivel az a kedves lány, utána jött egy levél tőle. Abba megfogalmazta tisztán és érthetően és normálisan hogy ő neki az a véleménye hogy aki 20 éves koráig nem talál pát magának vagy nem volt már legalább 1 barátnője az az ő szemében egy lúzer és tapasztalatlan. Ő leírta hogy neki olyan férfi kell aki férfi és ért a nőkhöz, és írta hogy hiába vagyok kedves, meg jó faj, meg így az írásaim alapján levette hogy intelligens és normális vagyok, ennek ellenére azt írta hogy nem akar kínlódni velem. Előttem neki 2 olyan exe is volt akiknek ő volt az első, az egyiket 18 éves korában ismerte meg, és bizony amikor lefeküdt vele a srác otthagyta őt mert cska a szüzességét akarta elveszíteni egy fogdás miatt. A másik párja vele másfél évig volt együtt ő is szűz volt ő volt a 4. férfi az életében mondta hogy szép volt vele jó volt vele, de annyira félénk volt az elsőnél hogy órákig kínlódott vele. Utána pedig ez semmit nem változott normális szexuális életük sem volt, ráadásul a srác annyira félénk volt hogy a barátnőivel sem volt hajlandó találkozni, és az apjának is amikor bemutatta szinte alig lehetett hallani mit beszél és persze lég sok baj volt vele.

Ő nekem meg írta hogy megéri hogy más vagyok mint ők de mondta hogy nem akarja még egyszer átélni ezt és ne haragudjak ezért de ő azt tanácsolta hogy próbálkozzak más lánnyal.

Akkor kivoltam emiatt és bár lett volna mit visszaírnom, de nem tettem csak annyit írtam hogy "köszönöm hogy őszinte voltál".

Aztán még írtam egy lánynak aki visszaírta hogy külsőre nem jövök be neki, és hiába a jó belső neki igen is számít a külső, és ennyi. Felfogtam.

Aztán ugye írtam egy lánynak aki egyszer válaszolt utána már nem. Akkor elkönyveltem hogy ő vele sem lesz semmi. Aztán végül megint írt hogy ne haragudjak csak voltak gondjai és azt meg kellett oldania, és ezért nem tudott írni. Aztán rögtön facebook ott beszélgettünk órák hosszát. Aztán végre eljött az amire már nagyon vártam az első randi. Igaz nem ez volt életem első randija de régen voltam már randin így izgultam is miatta. Aztán elég jól sikerült jól éreztük magunkat, és meg is beszéltük hogy megismételjük. Aztán utána facebookon nem írt vissza nem válaszolt, aztán eltűnt, valószínű letiltott. A telefonszámát megadta hívtam párszor nem vette fel. Hívtam másik számról felvette amint megszólaltam szó nélkül kinyomta. Aztán az ismerkedős oldalon írt nekem hogy "sajnálom, de sokat gondolkoztam és rájöttem hogy nagy butaságot csináltam azzal hogy következő randira igent mondtam, és féltem nemet mondani. Az igazság az hogy te mint ember nagyon bejössz nekem de csak barátként tudlak elfogadni, és én bevallom neked nem hiszek a fiú lány barátságokba, még ha mg is próbálnánk akkor is félek hogy te belém szeretsz vagy már belém szerettél és még kellemetlenebb lesz a helyzet, én bevallom nem akarok neked rosszat, sajnálom hogy így alakult de remélem megérted hogy utánad egy másik sráccal is randiztam a társkeresőről akiről kiderült hogy 5 percre lakik tőlem, és másnap ráismertem a közeli üzletben és már akkor nagyon bejött és én ő vele randiztam és bevallom vele is jól éreztem magam, igaz hogy veled jobban elvoltam ezt aláírom neked, de a srácban mégis meg van az ami nálad nincs meg és engem ez nagyon megfogott így ha nem haragszol többet nem szeretném veled tartani a kapcsolatot. Ha összefutnánk köszönök neked, esetleg pár szót válthatunk, de többet ne akarj kérlek."

Egy ilyen levél után nagyon kivoltam és már írni akartam vissza hogy na miért stb... de amikor félig megírtam akkor töröltem is és abba hagytam mert rájöttem hogy nem engem akar le is írta miért csak én többet akarok tudni, de ezzel csak jobban felhúznám őt és csak rosszabb lenne.

Aztán végül 2 hónappal később az a lány írt nekem aki 4 levelezés után lerázott csak mert szűz vagyok hogy érdeklődik mi van velem. Akkor írtam neki sok midnent ami eddig történt és akaratomon kívül elkövettem azt a hibát hogy panaszkodtam és csak azt írtam hogy ez mennyire rossz meg így meg úgy, amit ő meg is jegyzett hogy túl negatív és szürke vagyok, de jó indulatból szeretné ha megismerném az egyik gyakornokukat aki épp párt keres magának és gondolta megismerhetném mert szerinte mi össze illenénk.

Eleinte bevallom tartottam egy picit hogy milyen lánnyal akar összehozni, akármilyen külsővel és belsővel rendelkezik. De ennek ellenére csalódtam mert egy iszonyat csinos jó szép nő volt aki csak fél évvel volt nálam idősebb de ritka csinosan nézett ki. Először azt hittem ez szívatás lesz mert egy ilyen csinos nőnek mint amit a képen láttam kizárt hogy nem talál magának pasit. De amikor megismertem a belsőjét igen csak csalódtam, de pozitív értelembe ugyan is ő neki elege lett a sok bunkó nagyképű pasiból meg a túl szépfiúkból akikkel csak a baj van meg a bulizás az életük és a csajozás. Így engem akart megismerni aki visszafogott de iszonyat jófej, normális és rendes. Én féltem attól hogy csak átverés lesz, mert nem mertem elhinni hogy egy gyönyörű lánnyal jöhetek össze, de végül rájöttem hogy ébren vagyok és ez a valóság, mert tényleg minden szép és jó volt. Aztán ugye egyre többször találkoztunk a harmadik randinkon már igen csak forróbb lett a hangulat. A lány megtudta hogy még szűz vagyok stb... de nem érdekelte sőt örült is neki hogy vége lesz egy tanítványa akinek megmutathatja mi fán teremnek a dolgok.

Én bevallom sokáig féltem attól hogy átver és elhagy. De 3 hónap után már egyre rugalmasabb lettem és már 2,5 éve vagyunk együtt. Új embereket ismertem meg ő általa, új barátaim lettek, a szülei nagyon kedves, jófej emberek. Sőt tanfolyamra mentem hogy legyen még egy szakmám amit ő fizetett nekem, mivel nekem nem volt rá elég pénzem. Aztán új munkám is lett általa, ő neki is sikerült elhelyezkednie a végzettségével jobb munka körbe, és így 3 hónapja már apránként csináljuk a házamat amit régen megörököltem csak még nem volt egészen lakható főleg egyedül. Azóta sok mindent csináltunk rajta, sok mindent mi magunk a két kicsi kezünkkel, ő segédkezett nekem a dolgokba. Én elég sok mindenhez értek, villanyszerelő vagyok, de tudok burkolni, a kisebb asztalos munkákat is eltudom végezni és vakolni, glettelni, festeni is tudok. A barátnőm meg is lepett azzal hogy egyedül kicsempézte a fürdőszobát amikor pihenős volt, és mire haza értem már 2,5 négyzetméteren ki volt szépen csempézve amit láttam is hogy ő maga csinál mert épp benéztem és láttam hogy rakja fel meg keveri az anyagot melós ruhába és elég koszos volt már, és szinte minden kiesett a kezemből amikor megláttam és csak tátottam a számat mert nem hittem el hogy ő csinálta. Ő apja is sok mindenre tanította mert részben fiúként kezelte őt. És sokáig fiúként nézett ki iskolába is főleg általánosba is sokan azthiték fiú, csak akkor látták hogy lány amikor ünnepségeken szoknyába volt szépen felöltözve meg amikor testnevelésen tornadresszbe tornázott és már kezdett nőni a cicije. De 15 éves korától igazi csaj lett mert szépen öltözködött szőke haja volt sokáig de ma már hosszú fekete haja van és napi szinten szoknyába meg egyberuhákba megy minden felé senki nem mondja meg róla hogy ő egy igazi munkás lány aki a férfias dolgokat is lazán megcsinálja. Ezeket nekem direkt nem mondta el, mer egyrészt meg akart lepni, másrészt félt hogy kinevetem vagy nem hiszem el neki.

2015. szept. 19. 23:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Most miért kellett lepontozni a válaszaimat? Istenem, az a sok humortalan fapofa vaskalapos ember már aki itt van.
2015. szept. 20. 00:03
 16/22 anonim ***** válasza:
6%
14:és ezt ki fogja elolvasni? tl;dr?
2015. szept. 20. 00:11
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
#16: Én elolvastam. Neked sem ártana, hátha tanulnál valamit, vagy minimum olvasottabb lennél.
2015. szept. 20. 00:21
 18/22 anonim ***** válasza:
27%
17: Hmm... milyen lekezelő valaki... Csak nem ismerjük egymást személyesen?
2015. szept. 20. 00:25
 19/22 anonim ***** válasza:
88%
Van olyan eset,amikor érdemes kűzdeni,de ha a nő már látja,hogy nem az esete a pasi és ezt közli is vele,akkor értelmetlen.Nagyon ritka,amikor egy egyértelmű nem igenné válik.
2015. szept. 20. 00:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
# 14 Irigyellek! :D Elég részletesen leírtad. :)
2015. szept. 20. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!