Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a férfiak, hogy elég, ha egy nő átlagosan néz ki, nyitott és nem buta és akkor hamar talál párt, miközben ez nagyon nincs így?

Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 22:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
25%

Ha élőben megyek oda azért teszem, hogy ismerkedjünk

Előtte megnézem a kezét, hogy van-e rajta gyűrű, esetleg fogja-e valaki.

Tényleg sokkal egyszerűbb lenne, ha a lányok kitűzőt hordanának a mellükön, hogy "Szabad", "Foglalt", stb, de sajnos az élet nem egyszerű.

2015. szept. 20. 01:05
 32/43 A kérdező kommentje:

Szerintem ez egy kérdezős oldal és asszem még a szabályzatában is benne van, hogy nem ismerkedésre találták ki. Én a kérdésemre szeretnék valami választ kapni és nem ismerkedni, tehát bármit is írtam a kérdésben, nem ismerkedési szándékkal tettem fel.

Amúgy élőben bárkivel elbeszélgetek szívesen, de mondjuk ti sem tudhatjátok, hogy tényleg egy nővel beszélgettek-e éppen, vagy egy negyvenes pedofil férfi próbál tinifiúkat becserkészni. Élőben látod, hogy kivel állsz szemben, itt nem (és messziről jött ember azt mond és olyan képet küld "magáról", amilyet akar).

2015. szept. 20. 01:26
 33/43 anonim ***** válasza:
73%
A válaszokat megkaptad, kezdesz vele amit akarsz, gondolom ezekre is a tagadás lesz a reakciód.
2015. szept. 20. 01:31
 34/43 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tagadás, hogy kifejtettem, miért nem szeretnék ITT ismerkedni, de biztosan igazad van.
2015. szept. 20. 01:33
 35/43 anonim ***** válasza:
85%
Én csak igazat tudok adni neked, amiért ezen az oldalon nem ismerkedsz. Nem tudod, ki ír rád. Nem egyszer kitapétázták már a visszautasított, sértett kisfiúk a nő képével, facebook oldalával a GYIK-et, mindenféle undorító libának elhordva. Lehet, hogy ez is egy lehetőség, de nem éri meg, ameddig ki nem tiltják az összes beteg alakot az oldalról.
2015. szept. 20. 02:18
 36/43 anonim ***** válasza:
79%

Alapvetően én sem ismerkedem innen, de már volt, hogy kellemeset csalódtam, aminek a vége egy másfél éves kapcsolat lett :) Szóval valóban csak nyitottnak kell lenni és megragadni a lehetőségeket. Mert sajnos valóban nem mindenkinek adott, amit itt hisznek a fiúk, hogy MINDEN legalább átlagos lány ajtaja előtt fürtökben kopogtatnak a pasik, akik jobbnál jobban néznek ki, nyilván mind bunkó, mert hát ez együtt jár a szép külsővel, és nekünk csak a legalább 10 egyedből ki kell választanunk a legmagasabb, legizmosabb férfiembert, lehetőleg gazdag is legyen, és nyilvánvalóan ostoba fráter, aki néha még jól meg is pofoz :D Sajnos tényleg nem ez a helyzet. Oké, engem különösebben nem zavar, mert van barátom, de ha nem lenne, elég nehéz helyzetben lennék, mert konkrétan nem szól hozzám senki. De tényleg. Senki. Nem az, hogy elmegyek mellette, mert nem elég jóképű vagy izmos, mert ennyire tahó még én sem vagyok. Konkrétan nem szólnak hozzám. És őszintén szólva, azért nem tartom magam annyira nagyon átlag alattinak, sőt, szerintem teljesen rendben vagyok. Néha még az utcán is utánam fordulnak. Aztán valahogy mégsem...

Szóval kérdező, azért nem feltétlenül csak a férfiak dolga a pártalálás, mindkét nemnek ugyanúgy nehéz, de az a helyzet, hogy én sem ölbe tett kézzel vártam a csodára, hanem odamentem a jelenleg már vőlegényemhez, és szóba elegyedtem vele. Az a helyzet, hogy nekünk is tennünk kell, ha akarunk valamit, különben tényleg várhatunk ítéletnapig Mr. Tökéletesre.

2015. szept. 20. 03:22
 37/43 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem csak úgy gondolják hogy lehetne párjuk azilyen nőknek. De arra már nem gondoltak hogy az ilyen, átlagos csajok csak a felső tízezret tekintik párkapcsolatra alkalmas férfinak.
2015. szept. 20. 13:53
 38/43 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nos, nagyon egyszerű a dolog. Reklám, önbecsülés növelése. Különben ugye csak folyton itt picsognának a csajok egymásnak...És igenis, pozitív gondolkodással simán lehet pasit találni egy átlagos csajnak is...XD

25/F

2015. szept. 20. 16:02
 39/43 anonim ***** válasza:
49%

egyszer én is beszélgettem innen egy fiúval. mindig lementette a beszélgetéseket, később pedig tőlem idézgetett mindenhova a nevemmel együtt. persze ez csak később derült ki. kicsit ijesztő, hogy milyen pszichopata emberek vannak itt.

amúgy van akinek elég ennyi, van akinek nem. nem kell mindenkinek bombanő, vagy férfi. de ez az amit itt nem tud felfogni sok ember, és írnak mindenféle hazugságot. persze szép szavak közé rejtve, hogy ez a tapasztalata, az egész világon így van, ezt látja az utcán és a többi vagdalózás. ne állj be közéjük.

2015. okt. 13. 23:23
 40/43 anonim ***** válasza:

Azt mar hallottad, h a szepseg is relativ, kkinek mi az atlagos. :)

Egyebkent eselyeket adhatnal magadnak es a normalis sracoknak is, tarskeresonel is az van h ki van irva h egyedulallo vagy csak beszelgetni szeretne eppen, szoval akkor azok a csajok mind konnyu predak lennenek??

Egyebkent kicsit ertem amit irtal, de sztem kicsit tulgondolod a dolgokat, es a tobbieknek igazuk van az esellyel kapcsolatban.

2015. okt. 13. 23:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!