Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a férfiak, hogy elég, ha egy nő átlagosan néz ki, nyitott és nem buta és akkor hamar talál párt, miközben ez nagyon nincs így?
Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 22:54
21/43 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem beszélgetni lehetne, attól függetlenül,hogy itt akarsz e ismerkedni vagy nem. Különben,ha nekem párkapcsolati "kínom" van, én megragadok minden lehetőséget. Többek között erre is értettem,hogy élni kell a lehetőséggel.
22/43 A kérdező kommentje:
Tudjátok, én már beszélgettem nem egy sráccal innen és nincsenek jó tapasztalataim. A "beszélgetés" egyértelműen ismerkedést jelentett náluk és nem baráti célból, majd csak leb*szást kaptam, mert én nem pont így gondoltam azt a bizonyos beszélgetést. Arról nem beszélve, hogy semleges témában feltett kérdésekre (állatokról, hobbiról, akármiről) valahogy soha nem írt privátot senki, hogy esetleg szimpatikus vagyok neki vagy valami, mindig csak akkor kapok, ha kiírom, hogy egyedülálló vagyok és nem kellek senkinek. Szóval eléggé kialakult bennem egy előítélet, hogy a legtöbb srác a "könnyű prédára" megy errefelé, ez pedig nem valami megtisztelő számomra, sőt, eléggé lehangoló belegondolni, hogy csak egy maradék vagyok. Tehát ne haragudjatok, de nem szeretnék többet itt ilyennel próbálkozni.
2015. szept. 20. 00:27
23/43 anonim válasza:
Felőlem beszélgethetünk állatokról is, vagy bármiről, én azért írtam itt rád,mert ezt a kategóriát olvasom a legtöbbet, meg néha az elektronikát, vagy ezotéria.
24/43 anonim válasza:
Na mindegy, én írtam,ha gondolod válaszolsz, bármiről beszélgethetünk. Nem vagyok sértődős kisfiú :)
25/43 anonim válasza:
Ami szerited könnyű préda, az a srácok szerint lehetőség.
Írjanak rád, mikor cuki cicákról csevegsz?
Ők a sportot olvassák.
Meg, ha olyan lányokra írnának rá, akik foglaltak lennének, az rendben lenne?
El vagy tévedve, a te szemedben az ismerkedés valami bűn, aminek nem akarsz a részese lenni.
26/43 anonim válasza:
Kérdező, mert ez így van. Legfeljebb csak visszautasítja a próbálkozók seregét a nő. Olyan nincs, hogy egy átlagos nőnél senki se próbálkozzon.
27/43 A kérdező kommentje:
Mert mikor élőben mész oda valakihez, akkor 100%, hogy egyedülálló? Meg ugye akkor azzal mész oda, hogy beszélgessetek, csakúgy, semmi indokot nem keresel, hogy megszólítsd, nem?
Akkor átlag alatti vagyok, rendben, megértettem, mostantól ehhez tartom magam.
2015. szept. 20. 00:44
28/43 anonim válasza:
Én most azért írtam neked, hogy beszélgessünk,csak úgy :)
29/43 anonim válasza:
28: Nőők... Soha nem lehet kiigazodni rajtuk. Ott a kiírásban, hogy szerinte nem elég nyitottnak lenni, aztán közben nem is az.
Szóval nem tudom, hogy miről beszélünk.
30/43 anonim válasza:
Már én sem, vesszek meg, ha érteni lehet a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!