Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a férfiak, hogy elég, ha egy nő átlagosan néz ki, nyitott és nem buta és akkor hamar talál párt, miközben ez nagyon nincs így?
Pár napja küldött nekem egy "átlagos" nő fényképet magáról. No, hát ő marhára nem volt átlagos, hanem bőven átlag alatti. Én (szerintem) átlagosként nem biztos, hogy ismerkedtem volna vele. Ráadásul a stílusa is kiábrándító volt.
Le leszek pontozva, de miért érzi sok lány/nő többnek magát, mint ami? Szerintem a kutya is itt lehet elásva mellesleg. Túl magasak az igények.
Volt ott olyan kérdés, hogy mit értenek a férfiak "átlagos" nő alatt, többségében rendesen átlag feletti nőket linkeltek, szóval lehet jó lenne egyeztetni, hogy ki szerint mi az átlag.
Fejér megyétől messze vagyok nagyon.
15: Nyilván ez rátok is igaz.
Egyébként akkor Zala megye? Mert én meg ott lakom.
Ne haragudjatok, de ha neten szeretnék ismerkedni, akkor társkeresőre regisztrálnék, nem itt tennék fel kérdést.
Zalától meg még messzebb vagyok.
19: Mondjuk nem én írtam, de elég hülye hozzáállás ez is.. Szerintem.
Panaszkodsz, hogy senki nem ismerkedik veled, erre nem adsz esélyt neki.. Ki érti ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!