Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a férfiak, hogy elég, ha egy nő átlagosan néz ki, nyitott és nem buta és akkor hamar talál párt, miközben ez nagyon nincs így?

Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 22:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
28%

Pár napja küldött nekem egy "átlagos" nő fényképet magáról. No, hát ő marhára nem volt átlagos, hanem bőven átlag alatti. Én (szerintem) átlagosként nem biztos, hogy ismerkedtem volna vele. Ráadásul a stílusa is kiábrándító volt.

Le leszek pontozva, de miért érzi sok lány/nő többnek magát, mint ami? Szerintem a kutya is itt lehet elásva mellesleg. Túl magasak az igények.

2015. szept. 19. 23:53
 12/43 anonim ***** válasza:
8%
Ha senki rád se néz, hozzád se szól, akkor vagy nagyon messze vagy az átlagtól, vagy te vagy az agresszív kismalac, aki átharapja a torkom, ha a szemébe nézek.
2015. szept. 19. 23:54
 13/43 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Remélem Fejér megyéhez közel, mert akkor ismerkedek veled :)
2015. szept. 19. 23:58
 14/43 anonim ***** válasza:
Na akkor most hozzád szólok. Szia! Randizol velem?
2015. szept. 20. 00:00
 15/43 A kérdező kommentje:

Volt ott olyan kérdés, hogy mit értenek a férfiak "átlagos" nő alatt, többségében rendesen átlag feletti nőket linkeltek, szóval lehet jó lenne egyeztetni, hogy ki szerint mi az átlag.

Fejér megyétől messze vagyok nagyon.

2015. szept. 20. 00:05
 16/43 anonim ***** válasza:
Elég baj az,hogy messze laksz, minden esetre írtam privátot, ha gondolod válaszolsz,ha nem, nem.
2015. szept. 20. 00:06
 17/43 anonim ***** válasza:

15: Nyilván ez rátok is igaz.

Egyébként akkor Zala megye? Mert én meg ott lakom.

2015. szept. 20. 00:09
 18/43 anonim ***** válasza:
0%
Na én megpróbáltam írtam neked, nem éltél a lehetőséggel, tehát csak siránkozol,de nem ragadod meg a lehetőséget, még arra sem,hogy legalább neten beszélgess valakivel.
2015. szept. 20. 00:12
 19/43 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, de ha neten szeretnék ismerkedni, akkor társkeresőre regisztrálnék, nem itt tennék fel kérdést.

Zalától meg még messzebb vagyok.

2015. szept. 20. 00:14
 20/43 anonim ***** válasza:
3%

19: Mondjuk nem én írtam, de elég hülye hozzáállás ez is.. Szerintem.

Panaszkodsz, hogy senki nem ismerkedik veled, erre nem adsz esélyt neki.. Ki érti ezt?

2015. szept. 20. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!