Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen fiú miért csodálkozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiú miért csodálkozik ha nem talál társat még az interneten sem?

Figyelt kérdés
Ha kérdezek valamit nem kérdez vissza, illetve de még nem is ismerjük egymást de már találkozni akarna, pedig még képen se láttam, de én őt igen és hát nem valami helyes. Miután azt írtam hogy az én ismerkedés alatt nem élem bele magamat semmibe, tehát abba hogy ha valakivel ismerkedek abból automatikusan kapcsolat lesz, ezután kilépett.
2015. szept. 12. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%

"még képen se láttam, de én őt igen"

Irány a detox, drogteszt, gyomormosás.

2015. szept. 12. 21:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Vagyis én láttam képen őt, de ő engem nem - elírtam.
2015. szept. 12. 21:17
 3/11 Clark Kent.. ***** válasza:

Sokféle fiú létezik az ismerkedéssel összefüggésben.

1. Vannak olyanok, akiknek a vérében van az ismerkedés, és a lába előtt hevernek a nők.

2. A második csoport ügyetlen az ismerkedésben, több mint 20 évesen is szűz, de végül felrázza magát, és hosszas gyakorlás, és baklövések után igazi nőcsábásszá válik.

3. És végül vannak olyanok, akik képtelenek az ismerkedésre, bármi is történjék.

Ez a srác, talán a harmadik csoportba tartozik.

2015. szept. 12. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Hány éves a srác?
2015. szept. 12. 21:29
 5/11 A kérdező kommentje:
26.
2015. szept. 12. 21:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Mit találsz egyáltalán vonzónak ebben a srácban?
2015. szept. 12. 21:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem szimpatikus az olyan, akitől ha kérdezek valamit válaszol, de visszakérdezni se tud, hogy ebből egy jó netes beszélgetés legyen. Meg nem kell már egyből szerelemről beszélni, amikor nem is ismer.
2015. szept. 12. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van.Én is számtalanszor jártam már így,állati nehéz és kínos állandóan kérdezgetni,de sosem felelni.Lelombozó.Az ilyen ember nem gondol másra csak magára,vagy buta.
2015. szept. 12. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Leírtad a kulcsszavakat: "nem valami helyes".
2015. szept. 12. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Nemrég olyan kérdés volt itt, hogy már egy órája regisztrált valami társkeresőre, és miért nem ír rá senki nő?

Felejtős az eset, tényleg hogy lehet szerelemről csetelni valakivel, akit épp most ismernél meg?

Vagy úgy gondolja, hogy ha írsz, már csúszik is lefelé a bugyid?

Mindegy: kilépett, hagyd is ott.

2015. szept. 12. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!