Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 eves nokent, egy 16 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 eves nokent, egy 16 eves lanynak nezek ki, igy csak a 16-18 eves korosztaly talal meg. Mit kene ahhoz tennem, hogy a velem egykoruak vagy idosebbek is felfigyeljenek ram?

Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez ilyen, én 28 éves férfiként nézek ki anninak, mint amennyi most te vagy. Képzelheted, mennyire vesz komolyan a korosztályom :D

A viselkedéseddel, ahogyan megszólalsz, a gondolkodásmódoddal azért lehet jelezni, hogy nem azon a szinten vagy, ahol hiszik, hogy vagy.

2015. aug. 3. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:

A kisugárzáson, mozdulatokon, beszéden meglátszik szerintem, ha az embernek nem egy 16 éves lánnyal van dolga, hanem egy 20 évessel (persze, lehet egy 20 éves is teljesen komolytalan, míg egy 16 is lelkileg érettebb).

Az idő múlása majd megoldja ezt a "problémát", sőt később még külön örülni is fogsz neki, hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál.

2015. aug. 3. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Viselkedéseddel tudsz kompenzálni, de nyugi, nem vagy ezzel egyedül. 30 éves nő vagyok és simán 5-10 évvel fiatalabbnak szoktak tippelni. Genetika, az egész családom ilyen, öcsém, szüleim, nagyszüleim.
2015. aug. 3. 12:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Amikor megszolalok, azert sok embernek leesik, hogy nem egy kis fiatal lanyka vagyok. Viszont az elso benyomas(vagyis a kulso) sokat szamit. 162 cm vagyok, kislanyos arccal(nagyon minimalisan sminkelek), es leginkabb sportosan szeretek oltozkodni(bar, ha nagyon akarnek ezen valtoztathatnek, de akkor az mar nem en lennek).
2015. aug. 3. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Most ez biztosan nem vigasztal de később ez csak előnyödre válik. Nekem férfiként ez nagyon bejön . Volt egy kolléganőm aki szintén kislányos arcal rendelkezett, és panaszkodott hogy azt hiszik gyerek. Mondom ne félj majd mikor a korodbeli nők 40 évesen ráncosan fognak kinézni, te még mindig csak üde 30 leszel kinézetre. :)
2015. aug. 3. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerkedj neten.
2015. aug. 3. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
És én mint szóljak, 25 éves vagyok, igaz a párom 28, de 45-70 (!!!) év közti vén fószerek néznek meg, meg akarnak ismerkedni, mert ennyire öregnek látszom. Minden túlzás nélkül, alsó hangon 45-50-nek.
2019. jún. 29. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!