Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiú miért csodálkozik ha nem talál társat még az interneten sem?
Figyelt kérdés
Ha kérdezek valamit nem kérdez vissza, illetve de még nem is ismerjük egymást de már találkozni akarna, pedig még képen se láttam, de én őt igen és hát nem valami helyes. Miután azt írtam hogy az én ismerkedés alatt nem élem bele magamat semmibe, tehát abba hogy ha valakivel ismerkedek abból automatikusan kapcsolat lesz, ezután kilépett.2015. szept. 12. 21:14
11/11 anonim válasza:
Én pont a nőkkel vagyok így. Ők nem szoktam visszakérdezni és csak egy-két szóban válaszolnak. Én meg már unom a kérdezz-feleleket... 10 éves korunban jó játék volt, de azóta eltelt 12 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!