Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem manapság 19 éves, konzervatív szemléletű joghallgatóként hozzám illő lányt találni?
Fő érdeklődési területem a történelem, irodalom és politika, illetve az erősportok és a nyelvek (jelenleg angol-német, későbbiekben még orosz-kínai/japán). Sok más is érdekel még, de azokban kevésbé vagyok jó, így nem tartom említésre érdemesnek.
A problémám két dologból származik:
1. Valamiért úgy látom, hogy választanom kell, hogy társat, vagy nőt akarok-e magam mellé. A társ nem nőies, a nők nem társak. Társ alatt szellemi-lelki társat értek, nő alatt pedig a klasszikus anya típust.
2. Ragaszkodom az elveimhez, így csak szűz lánnyal kezdenék. Ez sokaknak álszent lehet: én már nem vagyok szűz, eddig volt 2 kapcsolatom is, viszont nem vagyok nő sem. Férfiaknál általánosságban nincs jelentősége a szüzességnek, nőknél van. A feminizmus kifejezetten ártott a nemi szerepeknek/jellegeknek (mind a férfi, mint a nőinek, a női nemet tulajdonképpen felszámolta), de ez egy nagyon messzire vezető téma, úgyhogy aki hithű aktivistája a mozgalomnak, az kérem nyomjon a vissza gombra. Köszi.
A személyes preferenciák és az alapvető ismerkedés meg csak ez után kezdődhet, de teljesen felesleges, hiszen a korban hozzám illő lányok 99%-a már ennél a két pontnál elbukik, főleg, hogy a hozzám hasonló szemléletű nők általában osztály szürke-egerei, akik totálisan anti-szociálisak, igénytelenek, csúnyák, de legalább okosak (én is ez voltam férfi/fiú változatban, míg nem kezdtem sportolni, nem nézem le őket, de nem kellene ilyen személy párkapcsolatra).
Jól átvertek, hogy az egyetem tele lesz okos ÉS szép nőkkel... most pedig úgy tűnik, be kell érjem egy egyszerű diplomával. :D
Ugyanaz a 78%-os válaszolt zsinórban háromszor? :D
Szóra sem vagytok érdemesek. Írogatás helyett inkább dolgozzatok a komplexusaitokon.
Én, mint 40. válaszadó először adtam itt választ. De innen is látszik, hogy takarózol itt a hülye megjegyzéseiddel, egy gyenge jellem vagy. Téged egy talpraesett ember úgy át tudna verni, megalázni, hogy észre sem vennéd. Tudod az élet nagyon más, mint egy tankönyv.
De mérget veszek rá, hogy bármilyen sportágban porig aláználak. Legyen sakk vagy box esetleg kajak/kenu. Másrészről a te koporsód sem lesz hangulatosabb. Az eső majd mossa a szép sírod, mikor gyűlnek rád az árnyak, mint a legyek a sz.rra.:)
???
Elmebeteg. :D :D
Majd szólj ha 300 kg-t húzol fel. :D
teljesne kib@@ol magaddal. arral szemben uszol.
en is nagyon orulnek egy olyan medencenek amit sose kell takaritani megis nagyon tiszta a vize. de ilyen nincs!!!
ahogy sztem nincs olyan egeszseges no aki fel eleten at visszafogja a szexualitasat, azert mert valaki undoritonak talalja ha mar csinalta..ez beteges!
aki ilyen az persze hogy szurke kiseger vagy vallasi fanatikus vagy csak hulye.
tisztazd le magadban hogy miert lenne ez neked fontos? csak a szuleid neveltek beled, lehet nekik akarsz megfelelni, lehet azt akarod hogy ok legyenek buszkek rad, lehet kiskorodban az ovodaban valamelyik helyes lany masik pasihoz ment, es te igy ertelmezted.
de ez baromsag olyan aron hogy ne talaljal rendes not sohasem.
itt is lathatod, csak vitatkozol a lanyokkal, nem fogadod el hogy ok ilyenek.
"Nem az, hogy karrierista legyen, ne legyen gyereke, több szexuális partnere legyen, stb. Ezek MIND férfi tulajdonságok, egytől egyig (kivétel a gyerekmentesség, az konkrétan a társadalom halálával egyenlő, embertelen tulajdonság, mint ahogyan az is, hogy manapság arra kell indokot találni, hogy miért LEGYEN valakinek gyereke. Az ilyen gondolatok a "halálból indulnak"). "-mi ez bakker?:D konyvbol olvastad milyenek a nok? az egy kemeny kapcsolatodbol kovetkeztetsz erre? ezek elmeletek, lathatod minden valalmire valo no csak ellentmond neked es elkuld a fenebe.
egy no gyonyoru tud lenni ha felszabadult, erzeki, szenvedelyes, erzelmekkel teli! ezt pedig csak akkor eri el ha joval elotted megeli a szexualitasat.
hozd meg szepen a dontesed vagy egyedul maradsz es lehetsz maganyos nagyonfura jogtudos, vagy pedig valtozol es lehetsz meg boldog normalis ember is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!