Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem manapság 19 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem manapság 19 éves, konzervatív szemléletű joghallgatóként hozzám illő lányt találni?

Figyelt kérdés

Fő érdeklődési területem a történelem, irodalom és politika, illetve az erősportok és a nyelvek (jelenleg angol-német, későbbiekben még orosz-kínai/japán). Sok más is érdekel még, de azokban kevésbé vagyok jó, így nem tartom említésre érdemesnek.

A problémám két dologból származik:

1. Valamiért úgy látom, hogy választanom kell, hogy társat, vagy nőt akarok-e magam mellé. A társ nem nőies, a nők nem társak. Társ alatt szellemi-lelki társat értek, nő alatt pedig a klasszikus anya típust.

2. Ragaszkodom az elveimhez, így csak szűz lánnyal kezdenék. Ez sokaknak álszent lehet: én már nem vagyok szűz, eddig volt 2 kapcsolatom is, viszont nem vagyok nő sem. Férfiaknál általánosságban nincs jelentősége a szüzességnek, nőknél van. A feminizmus kifejezetten ártott a nemi szerepeknek/jellegeknek (mind a férfi, mint a nőinek, a női nemet tulajdonképpen felszámolta), de ez egy nagyon messzire vezető téma, úgyhogy aki hithű aktivistája a mozgalomnak, az kérem nyomjon a vissza gombra. Köszi.

A személyes preferenciák és az alapvető ismerkedés meg csak ez után kezdődhet, de teljesen felesleges, hiszen a korban hozzám illő lányok 99%-a már ennél a két pontnál elbukik, főleg, hogy a hozzám hasonló szemléletű nők általában osztály szürke-egerei, akik totálisan anti-szociálisak, igénytelenek, csúnyák, de legalább okosak (én is ez voltam férfi/fiú változatban, míg nem kezdtem sportolni, nem nézem le őket, de nem kellene ilyen személy párkapcsolatra).

Jól átvertek, hogy az egyetem tele lesz okos ÉS szép nőkkel... most pedig úgy tűnik, be kell érjem egy egyszerű diplomával. :D

2015. szept. 18. 22:38
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Plusz ha ott tartunk, hogy a "konzervatív" terminust kell magyarázgatnom nektek, és ebből nem teljesen nyilvánvaló nektek a világhoz való alapvető hozzáállásom, akkor tényleg nincs miről beszélnem veletek.

Nyugtassatok meg, hogy csak vicc volt az is, hogy ti diplomával fogtok rendelkezni.

2015. szept. 19. 17:27
 32/54 anonim ***** válasza:
84%
Hát gondolom is, micsoda csodálatos emberi értékeid lehetnek... :) Leírásod alapján te egy tiszta főnyeremény vagy. Nem fura, hogy mégis ide kell írogatnod kérdéseket? :) Ha te egyedül tudod a helyes utat és még ilyen király is vagy, akkor már rég meg kellett volna találnod azt akit akarsz, vagy legalábbis nem kéne kételkedned.
2015. szept. 19. 17:31
 33/54 A kérdező kommentje:

Nem vagyok se elég sötét, se elég okos ahhoz, hogy ne kételkedjek mindenben. :)

Mivel az írásodból az következik, hogy te nem kételkedsz, köztudott viszont, hogy senki nem volt még elég okos ahhoz hogy kételyektől mentes legyen, ez neked csak egy lehetőséget hagy. :)

2015. szept. 19. 17:36
 34/54 anonim ***** válasza:
84%
Hát igen, bevallom én rettenetesen buta vagyok.. :( És persze a másik 4 oldalnyi válaszoló is az.. :( Mert ha jól láttam egyetlen ember sem értett egyet veled... Azt hiszem mindannyiunknak szüksége van a bölcs 19 éves kisfiú útmutatásaira.
2015. szept. 19. 17:53
 35/54 anonim ***** válasza:
87%
Ne haragudj, te fel is fogtad azt amit írtál? vagy csak gépelted... Ha ez komoly, akkor neked egy guminő a megfelelő partner, mert ilyen embernek nem való egy leányzó sem.. Már ne is haragudj.. 19 évesen semmit nem tudsz a nőkről, és ha így haladsz nem is fogsz ;)
2015. szept. 19. 17:57
 36/54 A kérdező kommentje:
Érdekes, valaki(k) mégis lepontoznak titeket, és elárulom: nem én vagyok. :)
2015. szept. 19. 18:26
 37/54 anonim ***** válasza:

:DD bocsi azt hiszem én voltam :) ;)

... XD

2015. szept. 19. 20:14
 38/54 anonim ***** válasza:
75%

Tudod, az írásod alapján egy soviniszta, nagyképű, álszent barom vagy, és a csodás jellemedhez óriási elvárások társulnak. Nem csodálom, hogy nem kellesz a kutyának se.

Üdv: egy feminista közgazdász hallgató, aki áldja az eszét, hogy végül is nem a jogi egyetem mellett döntött, ha egyszer ilyen emberek járnak jogi karra

2015. szept. 20. 01:08
 39/54 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok elvetemült feminista, de a te szemléleteidet olvasgatva, még én is fennakadtam.

Elavult nézeteket vallasz, amikhez ugyan minden jogod meg van, de ha te egyetlenegy ismeretből, prostituáltnak tekinthetsz egy lányt, aki önszántából, élvezetből lefeküdt mondjuk két sráccal, akkor én tekinthetlek ennyi szövegelésed után egy soviniszta, modoros baromnak.

Kérdésedre válaszolva... Szűz lányok akadnak még azért bőven, csak nincs kiírva a homlokukra, hogy azok. Példának okáért jómagam, és még nm egy ismerősöm, Szóval ne keseredj. Ezek között tuti van olyan is, aki pont olyan régimódi, mint te, nem akar dolgozni, csak otthon szórakozni a gyerekeiddel. (Miért nem lehet felfogni, hogy változott a világ és a nők, nem csak mosásra meg pelenkázásra jók? Miért nem lehet egy nőnek munkája, sikerélménye?) Abban is biztos vagyok, hogy egyszer megtalálod a hozzád való lányt, bármekkora segg is vagy.

2015. szept. 20. 01:52
 40/54 anonim ***** válasza:
75%

Te csak egy bohóckodó g.najkupac vagy a világban, semmi több. Csak annyi, hogy a fejedben létezik 1-2 elmélet, amiről magadat minimum báróként képzeled. Tudod ez a "korosztályomban én vagyok a legokosabb" is hülyeség. Mindig van nagyobb.:) Alátámasztom: középtávfutó vagyok, rendszeresen országos versenyeken veszek részt, volt 2-3 ember aki tartotta a csúcsokat, nem lehetett jobbat futni náluk, aztán én adtam az érzésnek. Csupa véletlen mindegyik mögöttem ért be. Ők is hasonlóan felsőbbrendűnek tartják/tartották magukat. Mert ők kis elit valakik. Utána meg engem nyomott le egy tök ismeretlen ember, amit el is fogadtam, van nálam is jobb, ez természetes. De persze nálad nincs. ;)

Lényeg a lényeg, vegyél vissza ebből a stílusból, ez a pökhendiség baromi visszataszító. De gondolom a macskákat szereted, a stílusodra ez a magyarázat.:) Ahol meg úgy látod, hogy ebből nem jönnél ki jól, ott gyorsan kiforgatod a másik szavait. Ismerem a fajtád.

2015. szept. 20. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!