Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem manapság 19 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem manapság 19 éves, konzervatív szemléletű joghallgatóként hozzám illő lányt találni?

Figyelt kérdés

Fő érdeklődési területem a történelem, irodalom és politika, illetve az erősportok és a nyelvek (jelenleg angol-német, későbbiekben még orosz-kínai/japán). Sok más is érdekel még, de azokban kevésbé vagyok jó, így nem tartom említésre érdemesnek.

A problémám két dologból származik:

1. Valamiért úgy látom, hogy választanom kell, hogy társat, vagy nőt akarok-e magam mellé. A társ nem nőies, a nők nem társak. Társ alatt szellemi-lelki társat értek, nő alatt pedig a klasszikus anya típust.

2. Ragaszkodom az elveimhez, így csak szűz lánnyal kezdenék. Ez sokaknak álszent lehet: én már nem vagyok szűz, eddig volt 2 kapcsolatom is, viszont nem vagyok nő sem. Férfiaknál általánosságban nincs jelentősége a szüzességnek, nőknél van. A feminizmus kifejezetten ártott a nemi szerepeknek/jellegeknek (mind a férfi, mint a nőinek, a női nemet tulajdonképpen felszámolta), de ez egy nagyon messzire vezető téma, úgyhogy aki hithű aktivistája a mozgalomnak, az kérem nyomjon a vissza gombra. Köszi.

A személyes preferenciák és az alapvető ismerkedés meg csak ez után kezdődhet, de teljesen felesleges, hiszen a korban hozzám illő lányok 99%-a már ennél a két pontnál elbukik, főleg, hogy a hozzám hasonló szemléletű nők általában osztály szürke-egerei, akik totálisan anti-szociálisak, igénytelenek, csúnyák, de legalább okosak (én is ez voltam férfi/fiú változatban, míg nem kezdtem sportolni, nem nézem le őket, de nem kellene ilyen személy párkapcsolatra).

Jól átvertek, hogy az egyetem tele lesz okos ÉS szép nőkkel... most pedig úgy tűnik, be kell érjem egy egyszerű diplomával. :D

2015. szept. 18. 22:38
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatodat nem igazán értettem. Elmagyaráznád?
2015. szept. 19. 16:24
 22/54 anonim ***** válasza:
Én a 21-es válaszoló voltam és az a kérdés a kérdezőnek szólt... bocsi :)
2015. szept. 19. 16:25
 23/54 anonim ***** válasza:
96%

Értem, hogy nem jönnél össze ilyen nővel, de az a kérdés, hogy te most elvárod, hogy a szinte számodra még vadidegen nő beszámoljon róla, hogy szűz-e vagy sem, hogy te fontolóra vehesd?

Hogy állapítod meg, hogy igazat mond? Nem csak mítosz, hogy valakinek lovaglás, versenysportok miatt elszakad, vagy nélküle születik, ilyenek tényleg léteznek. De ha egyik sem történt meg, akkor is elképzelhető, hogy az első szexnél nem fog neki fájni, se vérezni... Akkor kidobod, hogy hazug prosti volt? Vagy mi van ha megerőszakolták mielőtt találkozott veled?

És természetesen akkor majd te is vársz a szexeléssel, ha megtaláltad a tökéletes nőt? Esetleg azonnal elveszed? Vagy esetleg az jó ha te szexeled szét házasság előtt, csak más ne, csak a ő nehogy élvezze a szexualitást előtted?

Azokkal a lányokkal akikkel voltál, nem undorodtál? Hisz gondolom nem úgy szexeltél velük, hogy örökre együtt maradtok majd. Hogy tud az emberrel olyannal párkapcsolatban lenni, aki pont azt teszi, amit az elvei elleneznek? Az nem zavart közben, hogy a te elképzeléseid szerint ezeknek a lányoknak akkor örökre vége, prostik lesznek miattad?

Ha nőknél az a jó ha szüzek maradnak, a férfiaknaknál viszont mehet a menet, akkor a férfiaknak kikkel kéne ezt megoldani? Ha minden nő betartaná azt, ami szerinted helyes, akkor a férfiak sem tudnának hódolni a "férfi tulajdonságiknak"... Vagy úgy gondolod, hogy a női populáció x részének természetes módon kötelessége "feláldozni magát", hogy a férfiaknak jó legyen, ezzel örökre elásva magát, míg a másik része megmarad tiszta Szűz Máriának, aki mellett megállapodhatsz ha már kiszórakoztad magad? Esetleg a férfiak csupán ártatlan keselyűk, akik kihasználják a csúnya, rossz "elhullott" egyedeket (akik nem voltak képesek szüzek maradni)?

Ezek a kis hibák az elképzelésedben nem zavarnak, vagy mindegyiket ki tudod beszélni?

Szerinted akkor az volt a helyes ahogy régen bántak a nőkkel? Amikor tulajdonként kezelték őket, állatoknak tartották őket? Nem volt ez olyan rég... Kb 100 évvel ezelőtt Angliában még eladhattad a feleséged a marhavásáron.... Könnyen beszélsz férfiként, nem a te férfi őseidnek kellett ezt elviselnie. Vagy mégis milyen alapon (és jogon) húzod meg a határt, ameddig még elfogadott a változás, és amin túl már nem?

Csak arról beszélsz, hogy mit vársz el, de TE mit tudsz adni? Ha ilyen csúcs szuper tökéletes nőt akarsz, akkor ugye te is az vagy? Ugye azt nem gondolod, hogy amiért sportolsz és sok témában tájékozott vagy máris pf.ra kéne esni tőled? Ez még azért nem olyan nagy szám.

Nem azért nincs esélyed mert konzervatív vagy, hanem azért mert elfogadásra, alkalmazkodásra, kompromisszumra, rugalmasságra képtelennek látszol. Ja és mert tökéletes ember/nő/férfi nem létezik. Az olyan embereket mint te, persze nem lehet meggyőzni érvekkel, na de gondolkozz már el! Ha tényleg olyan helyesek az érveid, ahogy gondolod, akkor miért nem érsz el sikert? Hisz ha megkapnád amit akarsz, nem írkálnál ide, szóval valami baj mégis lehet... Bár természetesen ezt el lehet annyival intézni, hogy romlott világban élünk, mindenről a nő tehet, és te ártatlan vagy. :D A "mindenki hü..e csak én vagyok helikopter" esete...

2015. szept. 19. 16:40
 24/54 A kérdező kommentje:

#20-as:

Segítsek megtámogatni az érveidet a 100-200 évvel ezelőtti családok nyomorúságáról egy nagyon tudományosnak hangzó, és minden elsöprő érvvel?

Képzeld el, 100-200 éve SOKKAL alacsonyabb volt az átlag várható élettartam. A középkorban meg volt, hogy 26 év volt a várható átlag élettartam! Hát mennyire egyszerű így örök hűséget fogadni, ha csak ~26 éves korodig kell betartani?

Milyen jól hangzó, frappáns érv. Aki akár csak egyetlen statisztika órán is részt vett, tudja, hogy az ÁTLAG várható életkort a nagyfokú csecsemő halálozás húzta le, és a valódi átlag életkor felnőttek körében 60-65 év volt, pld. Angliában, Franciaországban, német földön.

Ez az egyik legjobb módja a hazugságnak. "Nem hiszek semmilyen statisztikának, csak amit én hamisítottam!" :)

Az is tetszik az írásodból, hogy milyen öntudatos vagy. 100-200 éve, bizony kuss volt a nő neve, hát hogyne. Micsoda véletlen, hogy pont egy olyan korszakot élünk, aminek a propagandájába tökéletesen beleillik ez a jelszó. Bizonyára véletlen... csak az lehet, ugye?

Sőt, szerintem a női orgazmus megjelenése is egy időbe esik az első feminista felszabadítók megjelenésével. :D

Sajnos a szülés még azóta is fáj, azt csak a gyerekmentességgel tudták megoldani.

2 megoldás is van a vázolt problémára, ami társadalom szintjén működik:

1. A régi megoldás. Kijelölt házasságok. Mosolyra fakaszt már csak az is, ahogy elképzelem, hogy ez a két szó milyen képeket jelenít meg a fejetekben. :D Nem, az érdek házasságok azok mások. Azok amúgy ma is teljes mértékben jelen vannak, tehát ennek az érveteknek lőttek. :D Régen, mint ahogy ma is, csak üzleti és királyi / néha nemesi körökben működött a 100%-ig érdekházasság. Az előre kijelölt házasság azt jelenti, hogy két család szülei ismerik a gyerekeiket, és tudják, hogy milyen nővel/férfival tudna boldogan együtt élni.

2. Ha ez nincs meg, vagy esetleg a mai torz és szörnyszülött családmodellek miatt ez iszonyatosan extrém lenne, akkor még mindig nincs mentség arra, ha valaki "az igazit" (lol, igazi mit? A többiek műanyagból vannak/voltak?) keresve 1+ férfival lefekszik. Szerencsére lehet művelődni, lehet megismerni önmagunkat, lehet gondolkodni (bár államilag és globálisan nem támogatott, de még nem állam ellenes bűncselekmény a legtöbb esetben, ez alól csak néhány kivétel van jelenleg :D), és így egy érett ember képes eldönteni, hogy kivel éli le az életét.

Ha pedig megtörtént a házasság, onnantól kezdve pedig probléma esetén nem eldobni a másikat, mint egy használt, lyukas zoknit, hanem megoldani a problémát és a végsőknél is tovább kitartani egymás mellett.

Persze hozzáteszem, hogy tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy a legtöbb ember előbb hiszi el, hogy a Star Wars megtörtént események alapján készült, mint hogy lehet ilyen életet élni. Ettől függetlenül ami igaz, az igaz marad minden körülmény között.

2015. szept. 19. 16:42
 25/54 anonim ***** válasza:
80%

'Sajnos a szülés még azóta is fáj, azt csak a gyerekmentességgel tudták megoldani. '

Fiam, te sem hallottál még az epidurális érzéstelenítésről, mi? xD Örökbefogadás, béranyaság... ?

És nézzétek már, a 19 éves kisfiú papol az érettségről! xD Jó vicc... Tanííccs már, Mester! Van olyan ország, ahol ennyi idősen még csak alkoholt sem ihatsz, nagykorúnak sem számítasz. De majd remélhetőleg egyszer te is felnőtt leszel. Ha meg nem, akkor sajnállak és isten óvja tőled a lányokat, nekünk meg legalább lesz nevetnivalónk. :)

2015. szept. 19. 16:51
 26/54 anonim ***** válasza:
96%

ó kérdező :D fiatal vagy, az agyad még fiatalabb és valószínűleg emiatt abnormális elképzeléseid vannak a világról. nem működhet minden szabályozottan, és az emberek csak úgy tudnak boldogok lenni, ha a saját döntéseiket hozzák és élik meg.

a családod nem tudja eldönteni, kivel lehetnél boldog egy életen át. még ha nagyon jó az emberismereted, akkor sem tudod. alapból ehhez együtt kell élni, szexelni, stb, hogy kiderüljön, működőképes-e a kapcsolat, vagy sem.

a szerelmet és az azt követő mélyebb szeretetet nem lehet logikusan előre kiszámítani, nem így működik. egy tartós kapcsolatban pedig ez a kölcsönös szerelemből kialakuló mély érzés kell, hogy kialakuljon, és fent is legyen tartva.

nekem vannak egyébként speciális igényeim a szexben, amik az után alakultak ki bennem, hogy a 3. barátommal lefeküdtem (és most már nélkülözhetetlennek tartom a jó szexhez)

ha az első barátommal maradok, azzal a hiánnyal kellet volna élnem egész életemben (neki mint utólag kiderült, nem is tetszettek volna azok a dolgok)

szerintem ahogy többet tapasztalsz, szerelmes leszel, rá fogsz jönni, hogy nem működhet úgy a világ, ahogyan te azt elgondolod a kis buksidban.

20as válaszoló voltam

(egyébként nem teljesen értem, hogy a hozzám szóló kommented első fele hogyan kapcsolódik konkrétan az én mondanivalómhoz)

2015. szept. 19. 16:55
 27/54 A kérdező kommentje:

Megpróbálok érdemben reagálni az általad megfogalmazottakra, bár a megfogalmazottak alapján nem sok értelme van.

Igazából ha kicsit vissza olvasnál, akkor megérthetnéd az okát annak is, ha egyáltalán nem reagálnék a kommentedre.

Maradjunk a marhavásáros példánál. Szerinted, ha egy "jó származású", "jó minőségű" marhát akarok venni, akkor oda megyek pénz nélkül? Megválaszolja ez a "te mit tudsz nyújtani?" kérdésedet, vagy fejtegessem még?

Egyébként az is érdekes, hogy egyesek az én személyes preferenciáimon vannak kiakadva. Tisztában vagyok azzal, hogy én is része vagyok ennek a romlott társadalomnak, akár akarom, akár nem. Így elkerülhetetlen, hogy érintkezzek olyan emberekkel - és így nőkkel is -, akiknek nem csupán egyetlen szexpartnerük volt addigi életük során. Lehet újdonságként fog hatni, de őket is emberszámba veszem, sőt, még ilyen ismerőseim/barátaim is vannak/voltak - nőneműek is.

Az őszinte véleményem persze nem mondom meg csak úgy, csak ha megkérdezik. ENNEK ELLENÉRE, és ez MELLETT tartom magam ahhoz, hogy csak szűz lányokkal foglalkozok "párkapcsolati" / későbbi házasság szempontjából. Ehhez minden jogom megvan, és még csak el sem ítélendő, még a ti eltorzult világképetek alapján sem.

Felőlem bármelyik férfi dughat olyan és akkora prostival, amilyennel akar, feleségül is veheti, gyereket is csinálhat neki. Bármelyik nő szétteheti a lábát annyi férfinak, ahánynak csak akarja. Én viszont nem tartom sokra ezeket az embereket, és ez leginkább azért fáj nekik, mert tudják, hogy igazam van, és nem helyes, amit művelnek. :)

Az eddigi 2 kapcsolatom két szűz lánnyal volt, és egyik esetben sem én kezdeményeztem a szexet. Mindkét esetben 10 hónap után történt meg az első. Semmi bajom nincsen azzal, ha hosszú hónapokat, éveket, vagy akár a házasságig várnom kell. Nem vagy sem állat, sem ösztönlény. Ha pedig már annyi ideje együtt vagyunk, hogy biztosan kijelenthetjük, hogy össze fogunk házasodni, akkor a konkrét szexuális aktuson kívül is ezeregy lehetőség van a másik kielégítésére. Ez csak nektek "nagy szám".

+1: Az orvosis csaj beszélt "az igazi"-ról, amit ki is gúnyoltam, de aztán elfelejtettem megmagyarázni, hogy miért. Van egy teóriám; igazi nem létezik (milyen egyedi ötlet), vagy pedig "mindenki igazi". Akarom mondani, a kérdés ebből a szempontból lényegtelen, mert nem "az igazit találod meg idővel", hanem egyszerűen csak felnősz, és egyszer végre elég érett leszel ahhoz, hogy képes legyél egy valódi "kapcsolatban", vagy házasságban élni egyetlen emberrel. Igazi nincsen. Mindenki csak magát ismeri meg jobban. Hogy ezt az időt azzal tölti, hogy ezer fäszt magába engedjen, vagy esetleg valami produktívabb dologra fordítja az ember, az már egyéni választás kérdése, de "mindenki igazi". Az ellentétével meg nyilván nem jönne össze senki.

2015. szept. 19. 17:05
 28/54 A kérdező kommentje:
vagyok*
2015. szept. 19. 17:12
 29/54 anonim ***** válasza:
94%

'Megválaszolja ez a "te mit tudsz nyújtani?" kérdésedet, vagy fejtegessem még? '

Persze, a jellemedről tökéletes képet mutat, felesleges tovább feszegetni... :) Azért megsúgom, az élet nem csak pénzből áll. Van olyan ember akinek hiába van jogi diplomája, egy rakat pénze meg kigyúrt teste, bottal sem piszkálnám meg... De persze neked ezt hiába bizonygatják. :D Ha te boldog vagy azzal a tudattal is, hogy csak megvetted a nőt, akkor egészségedre.

'Ehhez minden jogom megvan, és még csak el sem ítélendő, még a ti eltorzult világképetek alapján sem. '

Ahogy a lányoknak is megvan ahhoz, hogy nagy ívben kikerüljenek és jókat szexeljenek a szerelmükkel amíg te kérdéseket írogatsz ki ide. :D

'Az eddigi 2 kapcsolatom két szűz lánnyal volt, és egyik esetben sem én kezdeményeztem a szexet. Mindkét esetben 10 hónap után történt meg az első.'

Ó te szegéény, csak nem megerőszakoltak?? Tán állat vagy, hogy nem tudsz nemet mondani?? Vagy te felhatalmazva érzed magad rá, hogy kiéld férfi tulajdonaságaid, az meg már nem számít, hogy utánad mi lesz a lányokkal?

2015. szept. 19. 17:20
 30/54 A kérdező kommentje:

"Persze, a jellemedről tökéletes képet mutat, felesleges tovább feszegetni... :) Azért megsúgom, az élet nem csak pénzből áll. Van olyan ember akinek hiába van jogi diplomája, egy rakat pénze meg kigyúrt teste, bottal sem piszkálnám meg... De persze neked ezt hiába bizonygatják. :D Ha te boldog vagy azzal a tudattal is, hogy csak megvetted a nőt, akkor egészségedre. "

Ha ennyire gyenge értelmi képességekkel rendelkezel, akkor miért próbálsz okosnak tűnni? Egy egyszerű hasonlatot nem tudsz dekódolni, ami általános iskolai verselemzés témaköre.

Ha annyira sötét vagy, hogy nem veszed észre, hogy a pénz az az általam nyújtani tudott emberi értékeket jelenti, a marha meg a nőt/társat, akkor tényleg teljesen felesleges volt megírnom neked az előző válaszomat.

Jézusom...

2015. szept. 19. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!