Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most kamubók?
Figyelt kérdés
Ha egy srác azt mondja, sosem látott még életében olyan szép szemeket, mint az enyém.
Minden második ember ezt mondja lényegében (nők is, féfiak is), ez most ilyen általános sablon bók, mert valamit jó megdicsérni?
2015. szept. 16. 18:54
1/6 anonim válasza:
Biztos tényleg szépek lehetnek. Kíváncsivá tettél, nem küldenél róla képet?
2/6 anonim válasza:
Ha nem lenne szép akkor nyilván nem mondanák ennyien, szóval nem hiszem, hogy kamu lenne.
3/6 anonim válasza:
Nem kötelező kételkedned és kamubóknak venned. Szerintem annyira nem hihetetlen, hogy tényleg szívből beszélt.
4/6 anonim válasza:
Mi ezt így nem tudhatjuk h kamu e...ha mutatsz egy képet akkor megmondjuk!!!
5/6 anonim válasza:
Nekem is állandóan ezzel jönnek, én nem tulajdonítok neki túl sok jelentőséget, hiszen nem is láttam még csúnya szemet, sablonos, igen. :) Biztos nem hazugság, de engem nem vesznek le ilyennel a lábamról.
6/6 anonim válasza:
Ha valóban "minden második ember, nemtől függetlenül" ezt állítja, akkor statisztikailag nem kamuznak! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!